Ordrerne bliver sendt direkte ud til håndscannerne, så der er en stor sikkerhed for at lagermedarbejderne plukker de rigtige varer. Dermed holdes fejl på et absolut minimum. Samtidig sikrer scannerne os et tidstro billede af lagerbeholdningen.

Bue Aun
Weber-Stephen Nordic
image

Et lager, fire regnskaber

Lageret leverer varer til EU landene Danmark, Sverige og Finland. Men også til Norge, som er udenfor EU og som derfor skal behandles som et toldregnskab. Takket være N-owm, er det nemt at holde styr på leverancerne og logistikken. Alle varer håndteres i ét regnskab, som igen er integreret i fire landespecifikke regnskaber. Forretningssystemet, som håndterer den komplekse opgave, er Microsoft Dynamics NAV med ca. 40 brugere, skræddersyet til den internationale virksomheds behov.

Fakta om løsningen

  • Fuldt integreret ERP-løsning.
  • Microsoft Dynamics NAV med ca. 40 brugere.
  • Payment Management og EDI.
  • Avanceret N-owm inkl. håndterminaler til godt 30 brugere.
  • Håndterminalerne er Symbol MC701 til 7 antenner fordelt på ca. 6500 m2.
image

Vil du vide mere om, hvordan I kan generere vækst med ERP?

Læg afstand til konkurrenterne med automatiserede, sammenhængende og intelligente processer. ERP samler alle forretningsprocesser, og tager din forretning til et nyt niveau, men det er ikke helt lige meget, hvilken partner, du vælger. NORRIQ er et af de tungeste konsulenthuse inden for hele Dynamics 365-spekteret, og vi er klar til at hjælpe med jeres næste skridt.

Læs mere om ERP