Drømmer du om at slippe for manuel håndtering af afgifter? NORRIQ har svaret på dine drømme og kan nemt hjælpe dig med automatisk at få registreret og afregnet alle virksomhedens afgifter. Dermed kan du spare tid, minimere tastefejl, og du har altid dokumentationen på plads i forhold til Skat.

Til Microsoft Dynamics C5 findes der et modul, der vil gøre det nemt for dig at foretage afgiftsberegninger. I takt med at lovgivningen ændrer sig, vil du hurtigt kunne oprette og tilpasse forskellige afgiftstyper. Når du har oprettet afgiftstyperne vil disse derefter automatisk beregne afgifterne f.eks. ved dannelse af følgeseddel eller faktura.

Dermed kan du ikke alene spare tid – du undgår også tastefejl, og du vil altid have din dokumentation klar, hvis Skat kom på uanmeldt besøg.

Følgende eksempel herpå stammer fra C5s hjælpefunktion:

Eksempel: Afgift efter vægt
Afgiftssatsen er kr. 25,00 pr. kg.
Emballagen på en enhed vejer 80 gram.
Grundlaget er 0,080 kg.
Emballageafgift pr. enhed kr. 2,00
 
Eksempel: Afgift pr. stk.
Afgiftssatsen er kr. 2,30 pr. stk.
Der er 2 af emballagekoden på en enhed
Grundlaget er 2,00 stk.
Emballageafgift pr. enhed er kr. 4,60

Microsoft Dynamics C5 afgiftsberegninger manuel håndtering afgifter Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK