Hvad kan I bruge Power Platform til?

Microsoft Power Platform vil give jer mere indsigt i forretningen, automatisere processer og binde jeres digitale løsninger sammen.

Det hele begyndte med datavisualisering og dashboards i Power BI. Men nu er Power Platformen blevet udvidet med langt mere funktionalitet.

Automatiserede arbejdsgange er en stor del af Power Platform med mulighed for at oprette intelligente processer, der kan erstatte de manuelle og reducere fejl.

Apps er en anden stor del af Power Platform, der giver jer mulighed for at oprette apps til specifikke formål, hvilket betyder, at I kan få en skræddersyet løsning med kun de funktioner, I har brug for.

I kan også udnytte mulighederne ved intelligente chatbots, der kan hjælpe jeres kunder med deres forespørgsler.

Power BI pie_chart

Power BI tager analyse og rapportering til nye højder. Indsaml og visualisér data i flotte, letforståelige rapporter, der nemt kan deles.

Power Apps tap_and_play

Byg og design apps til specifikke organisatoriske eller forretningsmæssige formål. Kom fra ide til brugerdefineret app med Power Apps.

Power Automate repeat

Kom de manuelle processer til livs og automatiser jer til en øget produktivitet med Power Automate.

Power Virtual Agents supervised_user_circle

Design intelligente chatrobotter med Power Virtual Agents, der kan besvare spørgsmål fra jeres kunder.

Automatiser flere forretningsprocesser med Microsofts Power Platform

Komponenterne i Power Platformen er skabt til transformere jeres forretningsprocesser og optimere dem - det bedste udgangspunkt for en data- og procesdrevet virksomhed.

Power BI

Med Power BI kan I analysere dine data på en måde, der giver mening for din virksomhed. I kan oprette dashboards og visualiseringer for at få indsigt i det, der betyder mest for jer, og derefter dele disse indsigter med andre.

Få en dybere og mere nyttig indsigt i jeres vigtigste forretningsdata. Omdan dem til letforståelige rapporter og dashboards, så I kan handle på dem.

Power BI vil give hele organisationen adgang til de data, der gør alle i stand til at arbejde effektivt og optimalt. Det hele ligger i skyen og kan nemt tilgås af de rette personer. Det bedste fundament for en datadrevet organisation, der vil give jeres konkurrenter kamp til stregen.

Læs mere om Power BI

image

Power Apps

Power Apps er en udviklingsplatform, der giver jer muligheden for at bygge og designe applikationer til både web og mobil – helt uden at skrive kode. Her kan alle være med. Jeres forretningsapps kan nemt og hurtigt bygges med Power Apps intuitive træk-og-slip funktionalitet. I kan også starte med en af de mange færdigbyggede skabeloner, der allerede bruges af mange virksomheder verden over.

Power Apps kan forbindes til hundredvis af forretningssystemer og databaser og har connectorer til f.eks.:

 • Azure
 • 365 Business Central
 • Power BI
 • Microsoft Teams
 • Outlook
 • MySQL
 • Google suiten
 • Hubspot CRM
 • Og mange flere

Byg f.eks. en app, der kan komme med mersalgsanbefalinger til kunder baseret på AI og personalisering. Personalet i fysiske butikker vil kunne trække alle data fra både ERP, Webshop, BI, PIM osv. direkte ind i appen ved hjælp af de nævnte connectorer eller en Common Data Model. På den måde får de adgang til alle produktinformationer og kan yde en bedre kundeservice.

Læs om Power Apps

image

Power Automate

Med Power Automate kan I automatisere gentagende opgaver. Det betyder mindre tid til manuelle opgaver og mere tid til det strategiske arbejde. Antallet af menneskelige fejl reduceres, og der skabes mere værdi i forretningen.

Det giver mere konsistens i forretningsprocesserne og allokerer jeres ressourcer på en mere intelligent og effektiv måde.

Med Power Automate får I en simpel og intuitiv brugergrænseflade, der giver jeres medarbejdere mulighed for at oprette automatiske arbejdsgange igennem Flows. Der findes et hav af skabeloner til de mest typiske arbejdsopgaver, der kan automatiseres. Det kan f.eks. være, at et Team bliver notificeret, når en ny opgave i Microsoft Planner gennemføres eller opdateres, så I slipper for selv at skulle åbne Microsoft Teams eller finde mailklienten frem og notificere teamet om opgaven.

Læs om Power Automate

image

Power Virtual Agents

Få flere virtuelle hoveder i kundeserviceafdelingen med Power Virtual Agents via AI-baserede robotter, og transformer måden du interagerer med kunde- og medarbejderforespørgsler på.

Opbyg, test og publicer dine egne intelligente robotter – helt uden at skulle kode en masse. Grænsefladen er meget brugervenlig og grafisk, så du nemt kan programmere, hvordan din robot skal reagere på sprog, ord, osv.

Med den selvlærende AI-teknologi vil dine robotter blive bedre til at forstå og behandle naturligt sprog over tid. Lad dine nye robot-agenter kommunikerer med kunder og medarbejdere på flere sprog på tværs af kanaler.  

En robot fra Power Virtual Agent kan f.eks. give din webshop et ekstra lag af virtuel kundeservice i form af en chatbot. Du kan programmere din chatrobot til både simple spørgsmål og mere komplekse forespørgsler. Få løbende feedback på din chatbot og juster den, så den leverer maksimal værdi til dine besøgende på webshoppen.

image

Power Platform spiller sammen med Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365-universet rummer mange kraftfulde og innovative muligheder, jeres forretning kan drage fordel af. Komponenterne i Power Platformen spiller sammen med de andre systemer i Dynamics 365-pakken.

Det giver en bedre synergi mellem dine platforme og værktøjer – og jeres data flyder mere effektivt.

I får et overblik over datastrømme, og de kan omdannes til værdifuld dataindsigt.

Vi kan hjælpe jer godt i gang med at få mere ud af jeres Dynamics 365-pakke med Microsofts Power Platform.

Hvad er Dataverse?

Dataverse er et centralt element i Microsoft Power Platform. I Dataverse kan I opbevare sikkert og vedligeholde forretningsdata, der bruges af applikationer, som Microsoft Dynamics 365 og Power Platform.

Dataverse skal ses som en stor database, hvor I kan opbevare data fra forskellige kilder.

Fordelene ved at bruge Dataverse er, at det er:

 • Nemt at administrere – alt bliver glemt i skyen.
 • Nemt at sikre – data gemmes sikkert og I kan tildele adgangsbaserede roller til udvalgte brugere.
 • Adgang til Dynamics 365-data – alle data fra f.eks. Business Central ligger lige ved hånden i Dataverse og er klar til brug.
Hvad er Microsoft Power Platform? Og hvorfor har jeres virksomhed brug for det? - Få svaret her - NORRIQ

Interesseret i Power Platform?

Book en uforpligtende snak med en ekspert