Brancheviden. Forretningsforståelse. Teknologiindsigt.

NORRIQ leverer rådgivning og teknologi, der effektiviserer og understøtter alle virksomhedens processer på tværs af hele værdikæden. Vi er specialister inden for ERP, CRM, BI og e-handel. Vores brede rådgivnings- og teknologiindsigt sikrer, at kundens løsninger altid er gennemtænkte og integrerede - og ikke mindst rodfæstede i kundens it-strategi. Vores udgangspunkt er altid kundens forretning, vækstambitioner og konkurrencesituation.

NORRIQ i tal

  • people 300 ansatte
  • business 11 kontorer
  • language Kontorer i 7 forskellige lande
  • favorite 5.000 kunder
  • place Implementeret løsninger i 46 forskellige lande
  • schedule Over 25.000 brugere af NORRIQ Software

Vi er organiseret omkring dine behov

NORRIQ er et rådgivnings- og teknologihus etableret i 2007. Fra starten var vores ambition at etablere en virksomhed, der perfekt matchede de behov, vi så hos vores kunder. Vi ville skabe en virksomhed, der kunne tage det fulde ansvar for digitalisering af en forretning på tværs af hele værdikæden. Derfor er vi organiseret omkring dine behov, og NORRIQs spidskompetencer favner både ERP, CRM, Business Intelligence, Product Informations Management og Webshop. Langt de fleste af NORRIQs kunder behøver således ikke andre partnere til at løfte deres digitale udfordringer.

image

En international virksomhed

NORRIQ blev etableret i Danmark, og er i dag vokset til en international virksomhed med 11 kontorer i 7 lande og implementeringer i hele 46 forskellige lande. Vi beskæftiger over 300 dygtige medarbejdere, der alle er drevet af en passion for at indfri virksomheders forretningspotentiale gennem teknologi og digital transformation. NORRIQ er også et softwareudviklingshus. Vi har udviklet en lang række standard-løsninger, der gør det hurtigere, sikrere og meget mere økonomisk at hjælpe vores kunder videre på deres digitale rejse.​

image

Mission & Vision

Muliggør vækst

Med udgangspunkt i NORRIQs dybe branchekendskab og 360˚ servicekoncept leverer NORRIQ effektive, integrerede og standardiserede løsninger, der er nemme at implementere og som forenkler hverdagen for vores kunder.

Innovativ forretnings-it

NORRIQ vil være i front af forretnings-it revolutionen. Fra administrationen til bestyrelseslokalet – fra lageret til butikken – fra den stationære til den mobile enhed stræber NORRIQ altid efter at give mennesker og virksomheder de bedste betingelser for at nå deres mål.

Under vores logo står der "Your Business - Simplified"

Det er tre ord, vi ikke tager let på. De minder os nemlig altid om, at vores forretning, handler om din forretning. Og at vi altid skal tilstræbe det enkle og simple frem for det komplekse og besværlige i de løsninger, vi udvikler for vores kunder.

image

Group Management Team

image

Bo Martinsen

Chief Executive Officer

image

Allan Nørgaard Rasmussen

Chief Operating Officer

image

Jurgen Broos

Chief Sales Officer

image

Sarah Broux

Managing Director, Drink-IT

image

Lars Black

Chief Technology Officer

image

Dries Dahaese

Chief Financial Officer

Business Management Team

image

Bo Martinsen

Chief Executive Officer

image

Allan Nørgaard Rasmussen

Chief Operating Officer

image

Jurgen Broos

Chief Sales Officer

image

Sarah Broux

Managing Director, Drink-IT

image

Lars Black

Chief Technology Officer

image

Dries Dehaese

Chief Financial Officer

image

Martin Viborg Svendsen

Director E-commerce International & BI, Denmark

image

Steven Vanmol

Operations Director ERP, Benelux

image

Conni Jensen

Project & Market Director, Denmark

image

Stijn Hannes

Operations Director CRM & BI, Benelux

image

Anders K. Hansen

Sales Director, Denmark

NORRIQ og Microsoft - et succesfuldt partnerskab

NORRIQ er stolt af at bære titlen "Gold Partner" som fortæller at vi har den højeste kompetence i at rådgive om, implementere og servicere Microsofts forretningsløsninger.

NORRIQ arbejder tæt sammen med Microsoft i Danmark og internationalt og vi er en af de vigtigste partnere indenfor vores område.

NORRIQ er det konsulenthus i Danmark der har mest erfaring med Dynamics 365, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 og Microsoft XAL.

image

NORRIQ har en AAA kreditrating

Det er der kun ca. 2,5% af alle danske virksomheder der har opnået.

En AAA kreditrating er et bevis på, at NORRIQ er en kreditværdig virksomhed, og dermed er en sund og stabil samarbejdspartner. En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler som har udgangspunkt i virksomhedens grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

 

image

Vil du vide mere om NORRIQ og hvad vi kan tilbyde dig?

Tag en helt uforpligtende snak med en af vores konsulenter.

da-DK
Kontakt os