Vi vil sætte standarden for det gode og værdifulde IT-projekt

Bedre kundeoplevelser, nye produkter, services og optimering af forretningen. Virksomheder savner ikke udfordringer. De savner løsninger. NORRIQ er sat i verden for at indfri jeres fulde forretningspotentiale gennem teknologi og digital transformation. Og vi vil være de bedste til det!

Det svære, men afgørende valg

Valget af partner er tæt på at være den vigtigste beslutning, når du skal i gang med et IT-projekt. Vi ved, at vi skal gøre os fortjent til jeres tillid - hver dag. Hvis I spørger vores kunder, hvorfor de vælger NORRIQ,, er det typisk følgende, de peger på:

Vi kender din branche og forretning thumb_up

Med NORRIQ får du best pratice. Vi har nemlig et dybt kendskab til en lang række brancher og kender alle dine forretningsprocesser. Vi kender med andre ord jeres udfordringer og muligheder - og har allerede implementeret lignende løsninger for andre virksomheder.

Bredeste og dybeste teknologiindsigt dashboard

NORRIQ er et teknologihus med dybe og brede kompetancer inden for ERP, CRM, Business Intelligence og e-handel. Vi har kompetencerne og erfaringen til at komme hele vejen rundt om jeres forretning og sikre, at løsningerne er integrerede, koordinerede og rodfæstede i jeres samlede IT-strategi.

Standardiserede og køreklare software-løsninger favorite

Hos NORRIQ får du adgang til en lang række køreklare forretningsløsninger, der dækker hele jeres værdikæde med brugervenlig og intelligent funktionalitet. Vælg en løsning, som på forhånd er tilpasset til jeres branches specifikke behov, og som allerede har bevist sin værdi. Skyd genvej til succes med NORRIQ.

Stærkeste rådgivning og bedste service people

Hos NORRIQ finder du branchens bedste rådgivere og konsulenter. Vores udgangspunkt er altid jeres forretning, vækstambitioner og konkurrencesituation. Og så går vi længst for at sikre, at I er 100% tilfredse. Vores unikke NORRIQ Care sikrer jer markedets bedste og tryggeste support. 

Under vores logo står der "Your Business - Simplified". Det er tre ord, vi ikke tager let på. De minder os nemlig altid om, at vores forretning handler om din forretning. Og at vi altid skal tilstræbe det enkle og simple frem for det komplekse og besværlige i de løsninger vi udvikler for vores kunder.

image

Vi er kommet digitalt på forkant og er nu klar til at udnytte de nye muligheder for at servicere vores medlemmer bedst muligt

Egon Petersen, Regnskabschef
Ejendomsforeningen Danmark
image

Hvad er det, der adskiller NORRIQ?

NORRIQ lever af gode kundeoplevelser og af at skabe værdi - og vi bestræber os på at sikre, at vores kunder føler sig trygge, sikre og i kontrol i alle dele af processen. Men hvad er det, der adskiller NORRIQ og gør os unikke?

Med NORRIQ behøver du kun én digitaliseringspartner

NORRIQ er et rådgivnings- og teknologihus, der favner bredt. Vores løsninger og services dækker alle dine behov og hele din værdikæde. Med NORRIQ behøver du således kun én partner til at løfte dine digitale udfordringer - lige fra rådgivning til design til implementering. Vores spidskompetencer favner både ERP, CRM, Business Intelligence og e-handel. Vi er ikke generalister, men specialister der stræber efter at være markedsledende på alle vores kompetenceområder.

image

Vi får hele din forretningsplatform til at spille sammen

NORRIQ har kompetencerne og erfaringen til at integrere virksomhedens IT-systemer og applikationer, så data kan flyde frit på tværs af værdikæden, og processerne bliver meget mere intelligente og effektive. Vi binder medarbejdere, systemer, infrastruktur og strategiske processer sammen i ét brugervenligt og transparent flow, der ruster jeres organisation til at skabe ekstraordinære resultater.

image

Få adgang til køreklare og værdifulde standardløsninger

NORRIQ er også et softwareudviklingshus. Vi har udviklet en lang række standardløsninger, som gør det hurtigere, sikrere og meget mere økonomisk at realisere jeres digitale potentiale. Løsningerne bringer ny, værdifuld og brugervenlig funktionalitet til din virksomhed, og har alle det tilfælles, at de er integrerede til Dynamics 365.

image

Få markedets bedste service og support

Vi ved, hvor afgørende det er for vores kunder, at deres it-systemer og medarbejdere performer optimalt. Derfor får du markedets bedste service og support med NORRIQ Care. Vi sidder klar til at yde hurtig og effektiv service og support, der sikrer, at du ikke mister kostbar tid. NORRIQs service- og support-center er fast bemandet året rundt med de bedste konsulenter i branchen. Læs mere om NORRIQ Care her

image

Hos NORRIQ møder du branchens dygtigste rådgivere, konsulenter og udviklere

"Erfarne", "dygtige" og "løsningsorienterede" er nogle af de ord, vi ofte hører om vores medarbejdere. Det er vi stolte af, men det er ikke en tilfældighed. Vi rekrutterer kun de dygtiste rådgivere, konsulenter og udviklere, og vi bruger mange ressourcer på at holde deres viden opdateret. Alt sammen kun med et mål for øje: At skabe de bedste betingelser for din succes.    

image

Altid tæt på dig, men med international rækkevidde

NORRIQ er altid tæt på dig. Vi har kontorer i København, Aarhus og Aalborg har kunder over hele landet. NORRIQ har 11 kontorer i Danmark, Tyskland, Belgien, Holland, UK og Tunesien. I alt beskæftiger vi over 300 dedikerede medarbejdere, der hver dag hjælper mere end 5.000 virksomheder med at udvikle, optimere og effektivisere deres forretning.

image

NORRIQ: En sund, sikker og stabil samarbejdspartner

NORRIQ har en AAA kreditrating. Det er der kun ca. 2,5% af alle danske virksomheder der har opnået. En AAA kreditrating er et bevis på, at NORRIQ er en kreditværdig virksomhed, og dermed er en sund, sikker og stabil samarbejdspartner for din virksomhed. Ratingen er baseret på flere end 2.400 beslutningsregler som har udgangspunkt i virksomhedens grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.

image

NORRIQ har undersøttet vores vækst med forretningsdrevet rådgivning og stærke digitale løsninger

Jacob Thomassen, Digital Manager
Weber-Stephen Nordic
image

Transformér din virksomhed digitalt med NORRIQ og Microsoft

Microsoft er leder inden for forretningsløsninger til det danske erhversliv. NORRIQ er stolt af at bære titlen "Gold Partner", som fortæller, at vi har den højeste kompetence i at rådgive om, implementere og servicere Microsofts forretningsløsninger.

NORRIQ arbejder tæt sammen med Microsoft internationalt, og vi er en af de vigtigste partnere inden for vores område.

NORRIQ er det konsulenthus i Danmark, der har mest erfaring med Dynamics 365, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 og Microsoft XAL.

image

Vil du høre mere om NORRIQ, og hvordan vi kan hjælpe dig?

Book en helt uforpligtende snak med en af vores konsulenter

da-DK
Kontakt os