Business Intelligence - gjort smartere, hurtigere og simplere

En stærk partner på BI language

Vi er et af de mest anerkendte Business Intelligence-konsulenthuse, og vi står bag løsninger hos nogle af landets førende virksomheder. Vores liste over succesfulde projekter er lang, og vi betjener kunder fra mange brancher og industrier.

Indsigt i både forretning og it bubble_chart

NORRIQ har en unik kombination af specialisterfaring inden for Business Intelligence, forretningsforståelse og ikke mindst en dyb og bred forståelse for IT. Derfor kan vi levere branchens mest effektive Business Intelligence-løsninger.

Du starter tæt på målet place

NORRIQ har køreklare forretningsløsninger til din virksomhed. Vælg en løsning, som på forhånd er tilpasset til jeres branches specifikke behov, og som allerede har bevist sin værdi. Skyd genvej til succes med NORRIQ.

Gratis eBook

Bliv klogere på, hvordan Business Intelligence kan skabe værdi for din virksomhed. Download vores BI-eBook og få:

  • Viden om, hvordan du bruger Business Intelligence og hvordan du kommer i gang
  • 6 gode råd fra CFO'en - læs hvordan Plantorama har fået succes med Business Intelligence
  • NORRIQs BI Accelerator, der giver dig adgang til de vigtigste data fra din ERP-løsning

Få dit eksemplar af vores BI-eBook

Bliv inspireret af vores gratis eBook om Business Intelligence

Vi aktiverer jeres data og skaber nye forretningsmuligheder med Business Intelligence

- spørg bare vores kunder

image

Se hvordan Keflico satte forretningen i nyt gear med Business Intelligence

Vi tror på den lige vej

I sidste ende handler succes om rigtige valg. Med en effektiv Business Intelligence-løsning kan du glemme alt om mavefornemmelser og gode gæt - og i stedet styre efter realiteterne.

Selvom en Business Intelligence-løsning henter data fra hele jeres forretning, behøver den ikke være dyr og kompleks. Business Intelligence er et område, solidt belagt med standardiserede værktøjer og erfaring fra masser af virksomheder, der - deres forskelligheder til trods - langt hen ad vejen har de samme forretningsmæssige behov.

Derfor går vi hos NORRIQ altid den lige vej. Vores unikke kombination af specialisterfaring inden for Business Intelligence, indgående forretningsforståelse og ikke mindst en dyb og bred forståelse for IT gør os til din bedste partner.

Business Intelligence - den lige vej til indsigt

NORRIQ har på rekordtid forstået vores forretning og hjulpet os med at få det maksimale ud af vores data. Ud over et forkromet overblik, har vi nu også indblik i alle kroge af vores forretning, så vi langt bedre kan styre vores indsatser.

Steen Tromholt, Bestyrelsesformand
Quooker
NORRIQ står bag mange succesulde Business Intelligence-løsninger, en af dem hos Quooker

Nysgerrig på hvordan overblik ser ud? Oplev en interaktiv demo

Få adgang til en klikbar demo af et Business Intelligence-cockpit baseret på Power BI. Her kan du opleve, hvordan du kan styre din forreting efter indsigt og i realtid. 

Ja tak, lad mig prøve selv!

Business Intelligence - oplev det selv

Vi har flyttet os fra månedlige Excel rapporter til dagligt at arbejde med vores data. Den indsigt er meget værdifuld, og vi træffer nu beslutninger langt hurtigere og på et mere præcist grundlag

Carsten Jacobsen, CFO
Jacobsens Bakery Ltd
NORRIQ står bag mange succesulde Business Intelligence-løsninger, en af dem hos Jacobsens Bakery Ltd

Business Intelligence, Dynamics NAV & NORRIQ

- et ualmindeligt godt match

De virksomheder der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central, har med NORRIQ BI Accelerator et gevaldigt forspring i form af en køreklar datamodel, der kan fungere som et færdigudviklet fundament for den tilpassede løsning. Med den er ca 80% af arbejdet gjort, allerede inden du starter, og du sparer rigtig mange udviklingstimer.

NORRIQ er en af Danmarks største NAV-konsulenthuse, der kombineret med vores stærke specialistkompetencer inden for Business Intelligence, gør os til en unik spiller.

De rå data har du, BI Acceleratoren og den tunge forretningsmæssige erfaring med at omsætte data til indsigt, har vi. Business Intelligence behøver ikke være mere kompleks end det.

Business Intelligence, Dynamics NAV og NORRIQ

Vi har flyttet os fra månedlige Excel rapporter til dagligt at arbejde med vores data. Den indsigt er meget værdifuld, og vi træffer nu beslutninger langt hurtigere og på et mere præcist grundlag

Jesper Häckert Møller, CFO
MUUTO
NORRIQ står bag mange succesulde Business Intelligence-løsninger, en af dem hos MUUTO

10 gode råd om Business Intelligence til jer der bruger NAV eller Dynamics 365 Business Central i dag

Business Intelligence hjælper jer med at udbrede data og dele viden på en intelligent måde i hele organisationen. Hvis I bruger NAV eller Dynamics 365 Business Central i dag, er det en god idé at kigge nærmere på Power BI. Her er 10 ting I bør overveje, før I går i gang.

Har du overvejet Power Bi – Microsoft’s business intelligence løsning til NAV og Dynamics 365 Business Central? Uanset hvilken løsning, du har i tankerne, er det en god idé at kigge nærmere på Power BI og dykke ned i de muligheder, den giver din virksomhed og ikke mindst medarbejderne. Det handler om at kunne udbrede data på en intelligent og umiddelbart forståelig - visuel - måde, der giver den indsigt, som I har brug for, når der skal træffes mindre og større beslutninger.

Men hvad skal du egentlig være opmærksom på, hvis I vil ombord i løsningen? Vi har samlet egne og nogle af vores kunders erfaringer i en lille tjekliste, som du måske kan bruge i dine overvejelser.

1. Kom godt i gang

Power BI giver mulighed for, at I kan komme nemt og hurtigt i gang. Men det handler naturligvis også om at komme godt i gang og gribe projektet an på den rigtige måde, så det får et solidt fundament, man kan bygge videre på. Lav derfor en plan for implementeringen.

2. Skab forankring i organisationen

Hvem skal stå for implementeringen internt? Det spørgsmål er vigtigt at få afklaret fra starten. Det bør være en medarbejder, der har tid til det og meget gerne brænder for det og kan se den store værdi i at dele data.

3. Ansat eventuelt dedikeret ressource

Nogle af vores kunder har erfaring for, at det kan være en fordel at ansætte en dedikeret ressource til at stå for udvikling og vedligeholdelse af business intelligence aktiviteten.

4. Sørg for den rette datamodel

Power Bi er et visningsværktøj, som har behov for at blive ”fodret” med data på den rigtige måde. Derfor er det vigtigt at få den del på plads fra starten. Vælg en datamodel, der ”stikker snablen ned” i NAV eller Business Central og giver jer præcis de data, I efterspørger.   

5. Start der hvor det giver mest værdi

Det kræver lidt tid at komme i gang, og et godt råd er at starte der, hvor det giver størst værdi. Overvej, hvilke indsigter I har allerstørst behov for og sæt det i gang. Dermed kan I også se betydningen af Power BI for jeres virksomhed lige fra starten.

6. Byg på lidt efter lidt

Når I er kommet godt i gang, kan I begynde at udvide brugen efter den plan, I formentlig har lavet fra starten.

7. Uddan jeres superbrugere og medarbejdere

Succesen af udrulningen i organisationen er afhængig af, at medarbejderne tager Power BI til sig. Det kræver, at alle ved, hvordan man bruger løsningen. Sørg for, at uddannelse og træning indgår i jeres planlægning.

8.  Del data på en helt ny måde

Power BI løsningen giver helt unikke muligheder for at dele udvalgte data over hele organisationen. Ikke mindst er det en stor ændring mange steder, at opdaterede data nu kan tilgås på telefonen. Det har i hvert fald givet mange af vores kunder en ”AHA”-oplevelse af, hvor vigtig deling af viden og transparens er for optimal drift.

9. Sæt ingen grænser for brugen

Traditionelt har det været sådan, at nogle nøglemedarbejdere i virksomhederne har haft adgang til business intelligence løsningen. Jo mere kompleks, løsningen var, desto færre brugere. Men det vender Power BI helt op og ned på. Hos en af vores kunder er over 50 procent af de ansatte på Power BI. Kunden har indset, at det med at skjule data så meget som muligt er noget, der hører fortiden til. For hvad er business intelligence i bund og grund? Det er indsigt i egen virksomhed, og hvorfor skulle den være hemmelig.

10. Hav fokus på at udvikle brugen af data

Power BI giver jer alle muligheder for at visualisere de data, I har behov for. i forbindelse med periodevis rapportering, budgetlægning og ikke mindst her-og-nu-indblik. Med det fokus, vi alle sammen har på at udnytte data mere og mere til at give os forretnings- og konkurrencemæssige fordele, er Power BI værktøjet, der kan give overblik og klarhed. Sørg for hele tiden at udvikle jeres brug af data og øg dermed løbende værdien af business intelligence løsningen.

Tag et uforpligtende inspirationsmøde om Business Intelligence

da-DK
Kontakt os