Få den fulde værdi af jeres data

Høj standard og en verden af muligheder

TARGIT Decision Suite kombinerer en intuitiv og meget brugervenlig front-end med en robust back-end, som er designet til vækst i jeres virksomhed. Platformen kan integreres med adskillige værktøjer, og kan hente data fra det fulde spektrum af kilder for at understøtte hele data-økosystemet.

Forretningsindsigt lige ved hånden

TARGIT trækker på årtiers brancheekspertise og hjælper organisationer med at omdanne data til reelle forretningsresultater, hvilket giver brugerne det værktøj, de har brug for til at få handlingsorienteret indsigt, der understøtter beslutninger, øger produktiviteten og forbedrer rentabiliteten.

image

Derfor er TARGIT svaret

  • Brugervenlighed: TARGIT er designet til alle medarbejdere, og ikke kun IT-afdelingen. Det er en platform, der er nem at bruge og implementere på tværs af hele organisationen. TARGIT er anerkendt af Dresner som ”Best in Class” i ”Overall Product Usability” og ”Overall Value” i Wisdom Of Crowds BI Market Study ’21.
  • Fleksibilitet: TARGIT Decision Suite skaber værdi fra dag ét, og er samtidig meget fleksibel. I kan hurtigt og nemt få adgang til ny indsigt eller måle på opsatte KPI’er - alt sammen fra den samme platform.
  • Industri Value Drivers: Med års erfaring og viden inden for specifikke industrier og områder kan TARGIT, og det internationale netværk af dygtige partnere, øge værdien af jeres løsning. Gennem et stærkt hold af dedikerede eksperter med en bred portefølje af kompetencer sikrer I, at jeres organisation får adresseret essentielle smertepunkter og realiseret uudnyttet potentiale i netop jeres branche.
  • Kundefokus: Den værdifulde kunderelation er i fokus hos TARGIT, og er det centrale omdrejningspunkt for hele organisationen. Det ses også på den meget høje kundetilfredshed, som TARGIT er blevet anerkendt for i den globale undersøgelse af BARC: The BI & Analytics Survey i ’22 for fjerde år i træk.

image

Hvad indeholder TARGIT Decision Suite?

Analysemuligheder – lås værdien af data op

De rigtige data kan give meningsfuld indsigt, der kan hjælpe jer med at identificere udfordringer og se muligheder. Udnyt den viden til at omdanne enorme mængder af data til konkrete forretningsresultater.

image

Implementering – nem adgang til alle dine applikationer

Integrer nemt TARGIT i jeres virksomhed intranet, forretningsapplikationer eller på hjemmesiden. Få adgang til dashboards, rapporter og analyser, og fordyb jer i detaljerne fra både Windows, web og mobil.

image

Dataintegration – al data på ét sted

TARGIT giver jer mulighed for at kombinere data fra alle datakilder. Forbind, importér og integrer jeres forskellige datakilder som eksempelvis Salesforce, Actimo, Visma og IFS med flere. I kan også anvende TARGITs inMemory-database eller bruge TARGIT Decision Suite på jeres eksisterende setup. 

image

Datastyring – nemt at bruge, vedligeholde og implementere

Gør de rigtige data mere tilgængelige for de rigtige mennesker, og øg brugen af BI på tværs af organisationen. TARGIT er bygget op omkring en robust sikkerhedsmodel, der er nem at vedligeholde.

image

Rapportering – design, administrer og planlæg

Design, opbyg og administrer rapporter med få klik, så I kan sende de rigtige data til de rigtige personer. Med TARGIT kan I få indsigt på alle niveauer distribueret til alle niveauer

image

Interesseret i TARGIT?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder