NORRIQs partnere fra A-Z

ActiveCampaign

Det ultimative marketing automation og lead nurturing-tool til SMV'ere - både ift pris og funktionalitet. Og det kan integreres med alt. 

Atradius

Atradius tilbyder kreditforsikring. Deres Business Central-plugin Atradius Flow gør det nemt at administrere kreditforsikring i jeres ERP.

Continia

Continia arbejder med apps til økonomistyringen i Business Central. 

Cosmo Consult

Store produktionsvirksomheder har store krav og skal leve op til store krav internationalt - og Cosmo og NORRIQ hjælper hinanden på tværs af landegrænser.

ClickDimensions

Marketing Automation m.m. til større virksomheder, der kun vil arbejde i Dynamics 365. ClickDimensions bor i maven på Microsofts CRM-løsning.

Dynaway

Deres asset management-software til Business Central hjælper produktionsvirksomheder ved at reducere nedetid for udstyr og administrere vedligeholdelsesomkostninger.

Dynalogic

Dynalogics timeregistreringssoftware er det ultimative modul til brugervenlig optimering af hele værdikæden; fra dataopsamling til lønudbetaling.

Elbek & Vejrup

Vi arbejder sammen med Elbek & Vejrup med udbredelsen af 365Løn - det eneste, rigtige lønmodul til Business Central

ForNAV

ForNAV gør det muligt og nemt at lave og ændre rapporter i Business Central (og NAV), så du kan printe og pdf'e lækre dokumenter

IT Integro

Stort konsulenthus med base i Polen, som vi arbejder sammen med, når vi implementerer Business Central internationalt fx ved TwoTier ERP-løsninger.

Konsolidator

Konsolidator gør finansiel konsolidering ukompliceret og omkostningseffektivt. Deres app til Business Central er en enhver CFOs våde drøm.

NaviPartner

NaviPartner arbejder med omnichannel commerce, så vi tager fat i dem, når vores kunder har brug for POS, der fungerer med Business Central.

nShift (tidl Consignor)

Delivery Management-software til store som små grossister, der gerne vil servicerer kunder mere og administrere mindre

SignUp Software

SignUp Software arbejder bl.a. med apps til økonomistyringen i Business Central som Invoice Workflow og Travel & Expense Management.

Tabellae

Tabellae leverer Lasernet Output Management til Business Central, fordi "Without labels - no shipping. Without invoices - no sales."

TrueCommerce

Hvis du er leverandør, er der store fordele forbundet med at udveksle dine dokumenter elektronisk med dine kunder (EDI). Og du kan integrere med Business Central. 

Vil du vide mere om vores løsninger?

Få et uforpligtende opkald fra en af vores konsulenter