Er du abonnementskunde og har en eksisterende Dynamics NAV modul-baseret-licens (MBL), så tilbyder Microsoft nu at konvertere denne licens til Business Ready Licencing (BRL) til en særdeles attraktiv pris.

BRL er den nyeste licensform i forbindelse med Microsoft Dynamics NAV. Den giver som udgangspunkt adgang til en række nye funktionaliteter i Dynamics NAV-applikationen. Derudover vil man ved konvertering til en BRL-licens være forberedt til at opgradere til Dynamics NAV 2009 eller kommende versioner.

To gode grunde til at skifte til en BRL-licens

Det kan måske lyde meget teknisk med disse forskellige former for licenstyper. Men der kan være mange penge at spare. Derfor anbefaler NORRIQ, at du overvejer, om du har den rette licenstype. Dette gælder især, hvis du inden for en overskulig fremtid ønsker at udvide brugen af din forretningsløsning eller at opgradere den.

  • Med en konvertering følger automatisk adgang til en lang række nye moduler og fuktionaliteter
  • Med en BRL-licens får du en mere overskuelig licens-struktur, hvor du kan vælge mellem en BE-licens (for den mindre virksomhed) eller en AM-licens (for den større og mere komplekse virksomhed).

SPAR op til 80%

Frem til 27. december 2010 giver Microsoft følgende rabat på konverteringsgebyret fra MBL til BRL:

1-10 brugere = 80% rabat
+11 brugere = 50% rabat

Kampagnen er gældende frem til d. 27. december og kan ikke kombineres med andre rabatformer eller rabataftaler hos Microsoft.

Kontakt NORRIQ og få en drøftelse af fordele for netop din virksomhed. Herunder tilbyder vi en beregning af en eksakt pris for konverteringen til Business Ready Licencing (BRL).

Licens NAV Business Ready Licencing Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK