At kunne samle data fra både Konsolidator og Business Central i en Power BI-løsning er noget af det, der kan gøre den største forskel for os

Claus Finderup Grove
CEO i Konsolidator
CEO i Konsolidator

Se video

Moderne behov kalder på moderne løsninger

Konsolidator er en softwarevirksomhed i rygende udvikling. Med en årlig vækst på over 70% og tilstedeværelse i flere lande, var deres gamle økonomisystem ikke længere det rette match. Alene det at kunne afstemme i forskellige valutaer var en udfordring, og løsningen kunne slet ikke sammenholde da mange datapunkter, der var relevante for Konsolidator at få overblik over.  

Aalborg Zoo Case

Business Central blev løsningen

Med Business Central fra Microsoft Dynamics 365 ville problemerne med bankafstemning høre fortiden til. Business Central er et internationalt produkt, Konsolidator også kunne bruge i deres datterselskaber i England og Sverige. Og med abonnements-delen, og en række andre funktionaliteter er deres workflow og forretningsprocesser automatiserede, så betaling, godkendelse og bankafstemning kører på skinner.  

image

Mere end bare et økonomisystem

Udover at få deres basale arbejdsprocesser digitaliseret har Konsolidator opnået en række andre fordele ved implementeringen. Business Central samler al deres data ét sted og åbner op for langt flere dimensioner at indsamle data på. Det betyder, at de nu har et markant bedre overblik og stærkere grundlag for at analysere virksomhedens processer - og på den baggrund træffe de mest rentable beslutninger.

Aalborg Zoo Case

Går I med overvejelser om Business Central?

Tag en helt uforpligtende snak med en af vores konsulenter