Webers succesfulde opskrift på forsyningskædeledelse og forretningsdrevet it

Det hele begyndte med en passioneret grillentusiast ved navn George Stephen. I 1952 opfandt han historiens første kuglegrill - en grill, der skulle vise sig at ændre grillkulturen i hele verden og starte et forretningseventyr.

I 1993 tog Jens Bindslev, Vice President Nordic/CEO den første 47 cm container kuglegrill hjem til Danmark. Fuld af forventning sendte han dem ud til forhandlerne. Da året var omme, kunne han konkludere, at over halvdelen af grillene var kommet retur med skudsmålet “Man kan ikke sælge en grill med låg - det giver ingen mening”. Siden har kuglegrillen gået sin sejrsgang i Danmark.

Strømlinet forsyningskæde øger Webers performance
Bag succesen ligger ikke kun et innovativt produkt, men også en insisteren på, at IT er sat i verden for at understøtte forretningen og ikke omvendt. Weber har bl.a. automatiseret alle processer i forsyningskæden med en NORRIQ-løsning, hvilket har fjernet enhver usikkerhed omkring deres leveringsevne i højsæsonen.

Weber betragter IT-projekter som forretningsprojekter, og har for mange år siden erkendt, at det ofte er IT-systemerne, der sætter takten og rammerne for forretningens udviklingsmuligheder.

Hør Weber fortælle om samarbejdet med NORRIQ, og hør eksempler på hvordan en forretningsdrevet tilgang til IT skaber forudsætningerne for realiseringen af en succesfuld forretningsstrategi.

 

Se FILM
da-DK