Komplet HR og lønstyring i Microsoft Dynamics NAV

Hele produktserien er fuldt integreret med Microsoft Dynamics NAV og systemerne er indbyrdes integrerede. Det betyder f.eks., at når adressen rettes i personaleadministrationen, så udskriver løsningen automatisk den næste lønseddel med den nye adresse. Du slipper med andre ord for dobbeltregistreringer.

Løn credit_card

Håndter alle opgaver i forbindelse med lønudbetaling i både store og mindre virksomheder. I lønsystemet kan du som standard afregne timeløn, 14-dages løn og månedsløn for både løst- og fastansatte medarbejdere.

Human Resources people

Ud over de mange registreringsmuligheder får din virksomhed også et samlet værktøj til at håndtere kompetencer, kurser, rekruttering, opgavestyring og dokumentadministration.

Tidsregistrering repeat

LESSORs tidsregistrerings- og vagtplanlægningssystemer er nemme at tilpasse til dine behov, uanset om du vil effektivisere jeres komme/gå-registrering, projektregistrering, jobregistrering eller online vagtplanlægning.

Medarbejderportal screen_share

Med LESSOR-Portalen kan du erstatte traditionel papirbaseret registrering med en brugervenlig og elektronisk arbejdsgang. Det betyder, at data ikke skal fortolkes og indtastes flere gange. Medarbejderen registrerer, afdelingslederen godkender, og lønkontoret overfører registreringerne til lønsystemet.

Ferie-registrering directions_car

NORRIQs feriemodul giver medarbejderne mulighed for selv at foretage en registrering af sine ferieønsker og anmode om ferie. Derefter kan relevante ledere nemt og hurtigt godkende eller afvise anmodningen.

Integration check

Med NORRIQs Sharepoint-løsninger giver du dine medarbejdere et solidt overblik over virksomhedens viden og information. NORRIQ har bred erfaring med både Sharepoint og. NET, og kan derfor skræddersy netop den løsning, du har brug for.

Hvorfor vælge NORRIQ?

NORRIQ har mange års erfaring med at sikre værdi med it i virksomheder.

Få en demo