Strømlinet forsyningskæde øger Webers performance

Det hele begyndte med en passioneret grillentusiast ved navn George Stephen. I 1952 opfandt han historiens første kuglegrill - en grill, der skulle vise sig at ændre grillkulturen i hele verden og starte et forretningseventyr.

I 1993 tog Jens Bindslev, Vice President Nordic/CEO den første 47 cm container kuglegrill hjem til Danmark. Fuld af forventning sendte han dem ud til forhandlerne. Da året var omme, kunne han konkludere, at over halvdelen af grillene var kommet retur med skudsmålet “Man kan ikke sælge en grill med låg - det giver ingen mening”. Siden har kuglegrillen gået sin sejrsgang i Danmark.

Weber betragter IT-projekter som forretningsprojekter, og har for mange år siden erkendt, at det ofte er IT-systemerne, der sætter takten og rammerne for forretningens udviklingsmuligheder.

Weber fik strømlinet deres forsyningskæde

Hør Weber fortælle om samarbejdet med NORRIQ

Vil du vide mere om, hvordan I kan generere vækst med ERP?

Læg afstand til konkurrenterne med automatiserede, sammenhængende og intelligente processer. ERP samler alle forretningsprocesser, og tager din forretning til et nyt niveau, men det er ikke helt lige meget, hvilken partner, du vælger. NORRIQ er et af de tungeste konsulenthuse inden for hele Dynamics 365-spekteret, og vi er klar til at hjælpe med jeres næste skridt.

Læs mere om ERP