Alt i alt har NORRIQ været en glimrende samarbejdspartner for Aurion. De involverede har været kompetente medarbejdere med et godt kendskab til produktet. Vi har sat pris på NORRIQs indstilling om ikke blot at løse udfordringerne – men at løse dem bedst muligt for netop vores virksomhed.

Leo Hansen
CFO i Aurion
CFO i Aurion

Se video om Aurions Business Central-projekt

Fra korn til kunde

Aurions produktion er måske ikke den mest komplekse. Alligevel ligger der mange værdier i deres produktion, som er vigtige at holde styr på.

De har dog valgt at tage den store bid af kagen ved at implementere produktionsstyring og herigennem få muligheden for at håndtere processen hele vejen – fra korn til kunde.

Aurion

Skarp lagerstyring med Business Central

Med Business Central-løsningen kan Aurion nu styre deres store råvarelager på en helt anden måde. Ikke nok med at have et præcist overblik over lageret nu og her, så kan de være på forkant og vide, hvad er er på lageret i morgen – og i overmorgen!

En anden stor gevinst er fleksibiliteten i løsningen. Alt er samlet og kan tilgås i skyen. Det giver overskuelighed, sikkerhed og er samtidig en fordel for medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Projektet startede ved at kigge på de allerede kendte processer indenfor blandt andet salg, økonomi og forsendelse – og her finde de forbedringer, de havde brug for. Trods de talrige gevinster ved løsningen, var det simpelt og overskueligt at komme i gang med implementeringen.

image

Smarte tillægsløsninger

Aurion fik desuden enkelte tillægsløsninger som fx Invoice Workflow fra SignUp Software til fakturahåndtering for at lette dagligdagen yderligere. Alt ligger nu online, og de slipper for det store mappemonster, som CFO Leo Hansen selv kalder det.

”Alt i alt har NORRIQ været en glimrende samarbejdspartner for Aurion”, vurderer Leo Hansen. ”De involverede har været kompetente medarbejdere med et godt kendskab til produktet. Vi har sat pris på NORRIQs indstilling om ikke blot at løse udfordringerne – men at løse dem bedst muligt for netop vores virksomhed."

Aurion

Går I med overvejelser om Business Central?

Tag en helt uforpligtende snak med en af vores konsulenter