På Microsofts globale konference for partnere, WPC 2014 (Worldwide Partner Conference), som i disse dage afholdes i Washington D.C blev NORRIQ, under en ceremoni mandag aften lokal tid, hædret af Microsofts øverste ledelse og inviteret indenfor i den absolutte inderkreds af strategiske partnere; Microsoft Dynamics Inner Circle og President´s Club.

Det er kun en håndfuld af Microsofts partnerne globalt, som opnår at blive udvalgt til Inner Circle og President´s Club og medlemmerne betragtes af Microsoft som den absolutte elite blandt deres globale partnernetværk.

Vi er stolte over at have opnået dette. Det er kun en håndfuld af Microsofts partnerne globalt, som blive udvalgt til Inner Circle og President´s Club - og derfor er det en klar anerkendelse fra Microsoft at blive udvalgt” udtaler NORRIQs CEO Bo Martinsen. 

Kriteriet for at blive inviteret med i Microsoft Dynamics Inner Circle og President´s Club er at partneren har nået en række kommercielle mål, har skabt et højt niveau af kundetilfredshed og skabt nye innovative produkter og løsninger.

”Denne anerkendelse er et resultat af hvordan vi er lykkes med at nå en række vigtige forretningsmæssige milepæle i koncernen. Det er også dejligt at se at Microsofts topledelse anerkender vores fokus på kundetilfredshed og at der bliver lagt mærke til de nye løsninger vi løbende lancerer i markedet” fortsætter Bo Martinsen.

Medlemskabet af Microsoft Dynamics Inner Circle og President´s Club betyder at NORRIQ og Microsoft cementerer den allerede tætte relation – og det kommer kunderne til gode: ”Vi har gennem alle årene haft en særdeles tæt relation til Microsoft. Vi er tæt på produktudviklingen og sidder ofte med ved bordet når fremtidens roadmap for Microsoft Dynamics løsningerne bliver diskuteret. Det giver vores kunder en kæmpe fordel da vi ofte har succes med påvirke udviklingsstrategien i en for dem gunstig retning” fortæller Bo Martinsen. 

Microsoft Inner Circle Microsoft Presidents Club Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK