Portoen stiger igen fra 5.50 kr. til 7.75 kr.

Lige nu kan du få et SOMMERTILBUD på et pdf-modul, der gør det muligt at sende ordrebekræftelser, kontoudtog og fakturaer som pdf. Dermed sparer du kuverter, papir, tid og ikke mindst porto.

N-pdf – Tjent hjem på bare et år

Tør du lave regnestykket? Det gør vi! Hvis du bare sender seks fakturaer, ordrebekræftelser eller konto-udtog om dagen kommer du med den nye porto til at betale mere end 11.000 kr. om året bare i porto. Det betyder, at investeringen i N-pfd er tjent hjem på bare et år!

Kort om N-pdf til Microsoft Dynamics NAV

Kort fortalt er N-pdf et program, der uden videre ’oversætter’ dine dokumenter fra Microsoft Dynamics NAV til et pdf-dokument, som du kan sende til kunderne med en simpel e-mail. Du får masser af mulig-heder for selv at bestemme, hvordan de enkelte dokumenter skal se ud, hvad der skal stå som følgetekst, og hvem de skal sendes til. Hvis du har mange ens dokumenter, så definerer du en gang for alle, hvordan de skal se ud – og så skal du ikke bruge mere tid på det. Stort set alle dokumenter fra økonomisystemet kan håndteres af N-pdf – dvs. at du også kan e-maile f.eks. tilbud eller kreditnotaer som pdf-dokumenter. Læs mere her.

Bestil her.

NAV pdf-modul N-pdf Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK