Invoice Workflow har de elementer, vi har behov for i dag og i fremtiden.

Marianne Ehlert Bonderup
Regnskabschef DanHatch Group

DanHatch valgte en kompatibel løsning

DanHatch Group er en internationalt orienteret koncern med hovedforretningsområder inden for fjerkræ- og svineproduktion.

Med rugefaciliteter beliggende i Danmark, Finland og Polen er selskabet en af Europas største aktører inden for udrugning af daggamle kyllinger.

Den primære udfordring og grunden til, at DanHatch Group begyndte at interessere sig for Invoice Workflow fra SignUp Software var spredningen over mange forskellige fysiske lokationer samt et behov for at optimere fakturagodkendelses-processen og digitalisere arkiveringen.

DanHatch Group ønskede et standardsystem, og valget faldt på Invoice Workflow fra SignUp Software. Virksomheden valgte blandt andet løsningen, fordi den er kompatibel med Dynamics ERP-systemet.

kompatibel løsning

I gang med løsningen efter én konsulentdag

Løsningen skulle afløse et manuelt godkendelsesflow via Outlook med et indgangssystem i økonomisystemet, som gjorde arbejdet med købsfakturaer til en tung proces med risiko for fejl og afstedkom dobbeltbogføring. Hertil kom en besværlig arkiveringsproces.

Invoice Workflow fra SignUp Software blev implementeret I forbindelse med etablering af et holdingselskab og nyt regnskab. Implementeringen strakte sig alt i alt over blot en uges tid, og efter installationen blev der brugt en konsulentdag, hvor den nødvendige opsætning og funktionalitet blev gennemgået.

Og så var DanHatch Group i gang.

Digitalisering Taster Wine

Medarbejderne er glade for løsningen

”Med Invoice Workflow har vi strømlinet vores arbejdsgange, og vores medarbejdere synes, det er nemt at finde fakturaerne i det digitale arkiv. De medarbejdere, der styrer godkendelsesprocessen, er meget tilfredse med løsningen, fordi de nu har et overblik over fakturaer, der er klar til godkendelse, og nem adgang til relaterede fakturaer,” siger regnskabschef Marianne Ehlert Bonderup, DanHatch Group.

Hun tilføjer, at virksomheden oplevede en let implementering af Invoice Workflow og en simpel tilpasning til eksisterende arbejdsgange.

”Invoice Workflow har de elementer, vi har behov for i dag og i fremtiden,” konkluderer Marianne Ehlert Bonderup.

NAV-løsning Taster Wine

”De medarbejdere, der styrer godkendelsesprocessen, er meget tilfredse med løsningen, fordi de nu har et overblik over fakturaer, der er klar til godkendelse, og nem adgang til relaterede fakturaer .”

Marianne Ehlert Bonderup
Regnskabschef, DanHatch Group

Fakta om DanHatch Group

 

  • DanHatch Group er en af de største og mest effektive aktører inden for udrugning i Europa med rugerifaciliteter i Danmark, Polen, Finland og Frankrig og en årlig produktion på 575 millioner rugeæg og 420 millioner daggamle slagtekyllinger. 

  • I tilknyttede og associerede selskaber produceres desuden slagtekyllinger og naturbaserede gødninger samt slagtesvin og smågrise.

  • Produktionen er baseret på produktionsforhold af høj standard med fokus på blandt andet fødevaresikkerhed og dyrevelfærdsmæssige korrekte produktionssystemer.

  • Selskabets produktionsrammer er blandt Europas mest moderne og effektive med høje produktions- og hygiejnemæssige standarder, som styres, kontrolleres og dokumenteres med et internt kvalitetssikringssystem, der er opbygget efter HACCP-principperne.

  • Derudover er der yderligere kontrol og dokumentation via KIK - Kvalitetsikring i Kyllingeproduktion. KIK er Dansk Slagtefjerkræs kvalitets- og dokumentationssystem, som sikrer, at der i Danmark produceres de bedste, sundeste og sporbare kyllinger.