For os er Dynamicweb den perfekte løsning, fordi den er fleksibel, nem at arbejde med og fordi den har integration til vores ERP-system. Det er relativt let for os at åbne en ny webshop for et af vores brands.

Lars Færch
Direktør, Færch Hudpleje og Klinik Support A/S
image

Udbredelse via e-handel

I 2009 opstod tanken om at gøre produkterne mere tilgængelige på det danske marked via e-handel. Dog var der en altoverskyggende udfordring: Hvordan kunne en webshop blive en realitet, uden at forhandlerne opfattede den som en konkurrent?

I starten af 2009 indgik Færch A/S et samarbejde med NORRIQ med henblik på at lave en integreret e-handelsløsning baseret på Dynamicweb. Kravene til løsningen var, at forhandlerne ikke skulle opfatte den som konkurrent, og at den skulle kunne håndtere løbende udbygning med webshops for flere brands.

Styrker salget

Som en del af løsningen er der udviklet et setup, der understøtter et samarbejde mellem Færch A/S og forhandlerne. Når besøgende på forhandlernes individuelle hjemmesider ledes videre hen til Dermalogica webshoppen, får forhandlerne del i omsætningen på baggrund af en provisions-beregningsmodel. Det er muligt, fordi løsningen er udviklet til at håndtere, hvilke forhandler-websites kunderne kommer fra og registrere dette i Dynamics NAV. Efterfølgende sørger Færch A/S for hele ordrehåndteringen, og derfor er det et meget attraktivt setup for forhandlerne.

image

Tre B2C webshops indtil videre

Indtil videre indeholder løsningen tre B2C webshops for brandsene Dermalogica, Clean Start og Jane Iredale, samt Kosmetolognet, som er en forhandlerportal, hvor klinikkerne bl.a. kan bestille produkter.

Løsningen fungerer også i høj grad som informationssite for forbrugere af produkterne. Ved hjælp af en række avancerede funktioner, får forbrugeren en masse viden om de individuelle produkter i webshoppen. Blandt andet vises de seneste presseomtaler sammen med selve produk-tet i webshoppen. Produkterne vises med ikoner, som hentes fra Dynamics NAV, og som siger noget om produkternes egenskaber. På den måde kan kunderne i webshoppen filtrere søgningen i forhold til deres behov, hudtype osv.

image

Resultater på bundlinjen

For Færch A/S har resultatet af løsningen været meget målbart. Løsningen understøtter i høj grad samarbejdet mellem Færch A/S som distributør og hudplejeklinikkerne – og det kan mærkes på bundlinjen hos begge parter. Besøgstal og ordreomsætning stiger måned for måned, og konverte-ringsraten er høj for en B2C webshop.

En anden central gevinst er, at fejlraten i ordrehåndteringen er minimeret. Det har frigjort ressourcer fra den tidskrævende fejlhåndtering, som kan anvendes langt bedre i andre områder af forretningen.

image

Indfrier I hele jeres e-handelspotentiale?

Der er mere til e-handel end flot design, vælg den rigtige partner og indfri hele potentialet. NORRIQ er et af Danmarks mest erfarne e-handelshuse, og vi lever og ånder for at gøre e-handel enkelt og intelligent. Vi er stærke på både design og teknologi - og derfor er vi den bedste e-handelspartner, hvis du er interesseret i mere forretning og mindre administration.

Læs mere om E-handel