Følg salgsudviklingen i realtid

Med en Business Intelligence-løsning erstatter du tidskrævende processer og regneark med interaktive visualiseringer samlet i ét system, der hele tiden er opdateret. Oplev f.eks. salgsdelen hvor du hele tiden kan følge udviklingen i forhold til budget, salg pr. sælger/kunde, ordreindtag osv. Du får dugfriske kunde/varestatistikker, og samtidig får sælgerne ét samlet overblik, så de langt bedre kan prioritere deres indsatser.  

Oplev ægte overblik over dit salg

Business Intelligence

Løft økonomiafdelingen markant

Med den rigtige Business Intelligence-løsning siger du farvel til den klassiske, store mængde manuelt arbejde omkring månedsafslutningen. Et par klik, og du har genereret de rappoter og ananlyser, du skal bruge. Og du behøver i øvrigt ikke vente til måneden er slut, men kan dagligt følge ting som  resultatopgørelse, balance og debitoforfaldslisterne.

Oplev ægte overblik over finans

 

Business Intelligence

Optimer lager og logistik

En god Business Intelligence-løsning kan meget mere end de fleste tror. Med dynamisk kunde- og varestatistik, og overblik over omsætningshastighed og lagerværdi styrker I jeres kapacitetsudnyttelse og øger leveringssikkerheden. Og forestil dig hvad et langt skarpere disponeringsoverblik betyder for logistikken og f.eks. produktsanering?

Oplev ægte overblik over dit lager

Business Intelligence

Klar til at omsætte jeres data til brugbar indsigt?

Book et gratis og uforpligtende inspirationsmøde med en af vores Business Intelligence-konsulenter.

Ja tak, det kunne være spændende med en snak

Hvordan får I overblik?

Få et gratis inspirationsmøde