NORRIQ sælger et af sine udenlandske datterselskaber; Drink-IT

NORRIQ vil øge fokus på kerneforretningen og investere i at accelerere udviklingen og væksten.

NORRIQ sælger et af sine udenlandske datterselskaber; Drink-IT - NORRIQ

“Vi er stolte over at kunne meddele, at vi har solgt vores Drink-IT-forretning til Aptean,” fortæller NORRIQ CEO, Bo Martinsen.

Drink-IT er en ERP-løsning, der er særligt tilpasset behovene i drikkevareindustrien. Den løsning bliver nu en del af en global virksomhed, der har specialiseret sig i at levere forretningssoftware til blandt andet fødevare- og drikkevareindustrien.

”Det har ikke været nemt at skulle sige farvel til vores stærke team af dedikerede kolleger, men det er den rigtige vej for Drink-IT-forretningen, de ansatte og kunderne,” siger Bo Martinsen. Med Apteans globale tilstedeværelse, komplementerende løsninger og teknologiske evner, så er alle forudsætningerne for en fortsat udvikling af Drink-IT-løsningen til stede.

Bo Martinsen fortsætter: “Jeg vil gerne rette en tak til Drink-IT-teamet for deres hårde arbejde og dedikation til løsningen. Deres indsats har været uvurderlig. En særlig tak skal der lyde til Sarah Broux for at have ledt Drink-IT som Managing Director, og for hendes 20 år i NORRIQ. Vi ønsker Sarah og hele teamet alt det bedste i deres nye karrierer hos Aptean.”

Endnu højere ambitioner for NORRIQ

NORRIQ har gennemlevet en meget positiv udvikling i de senere år. ”Derfor vil vi fremover have endnu højere ambitioner for NORRIQ og vores mere end 200 kolleger,” forklarer Bo Martinsen.

Med kompetencer inden for ERP, CRM, PIM, BI og e-handel, dyb brancheekspertise i udvalgte vertikaler og erfarne kolleger, så er NORRIQ i stand til at hjælpe virksomheder med at indfri deres fulde potentiale ved hjælp af digitale løsninger.

”Vi har allerede en stærk markedsposition i Danmark og Belgien. Ved at øge investeringen i vores kerneforretning, så vil vi styrke vores positioner yderligere og samtidig bruge vores unikke tilbud til markedet til international vækst,” forklarer Bo Martinsen og slutter: ”Jeg er stolt over den rejse, som Drink-IT har været på. Og jeg er stolt af den anerkendelse, vi får ved, at en global organisation som Aptean har ønsket at købe Drink-IT. Salget er endnu en milepæl i NORRIQs historie, og det øger mine forventninger til og ambitioner for det fremtidige NORRIQ”.

Om NORRIQ

NORRIQ er et konsulent- og teknologihus, der blev etableret i Danmark i 2007. I dag er det en international virksomhed med 6 kontorer og kunder over hele verden. Vi har mere end 200 dygtige kolleger, der alle er drevet af en passion for at indfri vores kunders fulde forretningspotentiale med teknologi og digitale løsninger.

Læs mere om NORRIQ her på siden.

Om Drink-IT

Drink-IT har været et datterselskab i NORRIQ med hovedsæde i Tremelo i Belgien. Drink-IT leverer ERP-løsninger, der er særligt tilpasset behovene hos bryggerier, destillerier, tapperier og drikkevare-distributører. Løsningen er blevet implementeret hos SMV’ere og internationale key accounts i mere end 45 lande – dog ikke i Danmark, hvorfor ingen danske NORRIQ-kunder berøres af salget.

Læs mere om Drink-IT på www.drink-it.com.

Om Aptean

Aptean er en af verdens førende leverandører af industri-specifikke softwareløsninger, der hjælper produktionsvirksomheder og distributører med at drive og vækste deres forretning effektivt. Aptean har hovedsæde i Alpharetta, Georgia, USA og har kontorer i Nordamerika, Europa og Asien-Stillehavs-regionen.

Læs mere om Aptean på www.aptean.com.