Nyt samarbejde skal øge salget af NORRIQs drikkevare-software i Nordamerika

Softwareløsningen, der går under navnet ”Drink-IT”, er allerede udbredt i Belgien, Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien samt i flere lande i Asien.

Nyt samarbejde skal øge salget af NORRIQs drikkevare-software i Nordamerika - NORRIQ

Det nye strategiske samarbejde med IT-virksomheden Enavate, der har hovedsæde i staten Colorado, skal kombinere NORRIQs softwareløsning med Enavates implementerings- og konsulenttjenester i Nordamerika. 

En øget efterspørgsel på drikkevarer gør, at de mindre og mellemstore drikkevareproducenter i USA og Canada har et behov for at fremskynde udviklingen af digitale løsninger, så de forbliver konkurrencedygtige. NORRIQ og Enavate samler deres industri- og teknologierfaringer for at hjælpe disse drikkevareproducenter med at strømline, forenkle og automatisere deres forretningsprocesser.

”Drink-IT og Enavate-partnerskabet er en stærk kombination,” siger Bo Martinsen, administrerende direktør hos NORRIQ. "Med en tæt-på-kunden-placering i USA og Canada giver partnerskabet med Enavate os mulighed for at skabe en bedre forretning for både nye og eksisterende kunder på den anden side af Atlanten."

Drink-IT-løsningen er bygget på Microsoft Dynamics 365 Business Central, der er en af de mest udbredte ERP-platforme i verden. Den branchetilpassede løsning leverer alt, hvad drikkevareproducenter har brug for ift optimering af hele værdikæden. Den skalerbare løsning hjælper både mindre bryggerier og store producenter som fx Moosehead og Heineken.

Om Drink-IT
Drink-IT er en førende løsning til forretningsadministration for drikkevarevirksomheder, herunder bryggerier, destillerier, producenter af sodavand og cider, aftappere og grossister. Drink-IT er en komplet end-to-end softwareløsning, der binder forretningsprocesserne sammen og gør det muligt for virksomhederne at øge produktivitet, omsætning og vækst. 

Se mere på www.drink-it.com

Om Enavate
Enavate er en amerikansk teknologivirksomhed. De er, ligesom NORRIQ, Microsoft Gold Partner.  Enavate-teamet på næsten 400 fagfolk hjælper organisationer med at komme i skyen og få mest muligt ud af deres teknologiinvesteringer. Enavate leverer rådgivning, softwareimplementeringer, systemopgraderinger, cloud-implementeringer og IT-tjenester til mere end 1.800 kunder i hele Nordamerika. 

Se mere på www.enavate.com