Mød Søren, Senior NAV Konsulent hos NORRIQ

 

"Det inspirerer mig at få mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi. Og her spiller NORRIQs position i markedet en central rolle, da vi ofte er med Microsofts inderkreds og får den nyeste teknologi stillet til rådighed."

Hvorfor vil du anbefale andre at arbejde i NORRIQ?
Jeg mener, at NORRIQs ledelse er en af de helt store styrker ved virksomheden. I NORRIQ er der en plan med tingene – ledelsen ved, hvad de vil, og hvor de vil hen. Det giver ro, da det ikke er omverdenen, der får lov at sætte dagordenen. Det betyder også, at det er en virksomhed i konstant udvikling – og hvor jeg kan regne med at være også om fem eller ti år.

En anden ting helt basal ting er, at økonomien er på plads. Firmaet har i dag en solid økonomi, og det giver tryghed.

Også vores team vil jeg gerne fremhæve. Det er flok super-kompetente mennesker, og vi er gode til at holde sammen. Der er ingen, der hytter sit eget skind og kører sololøb. Det giver arbejdsglæde.
 

"NORRIQs position giver mig de rigtige muligheder"

Hvilke fordele er der ved at arbejde i NORRIQ
Det inspirerer mig at få mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi. Og her spiller NORRIQs position i markedet en central rolle, da vi ofte er med i Microsofts inderkreds og får den nyeste teknologi stillet til rådighedt. Det betyder, at mit arbejde er en rigtig god blanding mellem rutineopgaver, og opgaver jeg aldrig har prøvet før.

Beskriv kulturen og arbejdsmiljøet
Fleksibiliteten til at have en hjemmearbejdsdag eller lignende har vi 100 procent i NORRIQ. Det er ikke alle, der bruger det – men muligheden er der. Det er rart, at der er forståelse for, at man også har et liv ved siden af sit arbejde. En anden vigtig ting er også den meget aktive personaleforening. Det er helt uvurderligt, da det er en god måde at lære kolleger fra andre afdelinger at kende. Og så er det nogle rigtig gode fester!

Kontakt HR

Vi er altid på jagt efter dygtige og energiske mennesker, der brænder efter at gøre en forskel - både fagligt og socialt.

Kan du genkende dig selv i den beskrivelse, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR afdeling.

EMAIL NORRIQ HR

da-DK