NORRIQs Talent Academy tilbyder…

En stejl læringskurve og et struktureret program med spændende udfordringer skaber de bedste rammer for din udvikling. Derfor har vi åbnet Talent Academy specielt til dig, der vil eskalere sin karriere.

Træf dit livs bedste karrierebeslutning og søg om optagelse på NORRIQ Talent Academy.

IT-Konsulent business

Vi forestiller os, at du i dag enten har et par års erfaring fra en økonomifunktion eller har en baggrund indenfor supply chain management og drømmer om at fortsætte din karriere i konsulentbranchen.

IT-Udvikler screen_share

Som udvikler skal du have en uddannelsesmæssig relevant baggrund som fx datamatiker, datalog eller tilsvarende. Vi tilpasser programmet, så vi sikrer, at du opnår faglig og personlig udvikling fra start til slut.

3 vigtige elementer der karakteriserer NORRIQs Talent Academy:

Del af Microsoft Associate pie_chart

Alle vores talenter får tidligt i forløbet en Microsoft Dynamics Certificering og dermed de optimale rammer for at booste læring i de basale og udvidede Business Central-elementer hos en vores kompetente eksterne partnere. Det er en eftertragtet og anerkendt certificering forbundet med 5-10 dages intens uddannelse.

Et stærkt socialt fællesskab account_circle

Alle vores Talenter er tilknyttet et stærkt team af dygtige kollegaer, som vi kalder NORRIQ Talent Network. I løbet af din udvikling hos os introduceres du til mange forskellige NORRIQ-eksperter. Netværket består blandt andet af en erfaren faglig mentor, en coach og en Buddy fra din afdeling.

Din læring er i centrum hos os! school

Vi sikrer en stejl og solid læringskurve igennem et struktureret program og en individuelt tilpasset karriereplan, hvor du får mulighed for at prøve dine evner af i mange sammenhænge internt og eksternt. Programmet er designet sammen med eksperter inden for læring og innovative forandringsprocesser. 

Talent Academy Program

Kernemodulerne

Talent Academy er et fast-track forløb til dig, som vil kickstarte din professionelle karriere, eskalere dine nuværende erfaringer og løfte dine kompetencer til nye højder. Sammen med de andre deltager på vores Talent Academy, får du de optimale rammer for en excellerende læringskurve gennem forskellige læringselementer.

Vi har sammensat et stærkt program til vores Talent Academy med forskellige kernemoduler (se model nedenfor).

Du vil få en dyb indsigt i NORRIQ A/S, som virksomhed og organisation, en udvidet forretningsforståelse og specialisering i den nyeste applikationsviden indenfor NORRIQs produktportfolio. I rollen som udvikler eller konsulent i ERP bliver du ekspert i de nyeste teknologier indenfor Microsoft Dynamics og får mulighed for at specialisere dig.

Vi tager det seriøst, når vi taler om at skabe rum for din faglige og personlige udvikling. Vores succes starter nemlig med de dygtigste og mest ambitiøse medarbejdere – derfor gør vi også en dyd ud af at tage os godt af hinanden. 

Se hele programmet i modellen herunder og klik på de blå faner ovenfor for at læse mere om indhold, læringsformater, netværket omkring Academy og hvad NORRIQ tilbyder dig.

NORRIQ Talent Network  

 • Faglig mentor: Rollen som Mentor udfyldes af en af vores dygtige seniorprofiler, som sikrer at dine faglige kompetencer udvikles. Det sker primært gennem konkret opgaveløsning med løbende feedback og sparring med mentoren.
   
 • Sparrings-buddy: Vi er stolte over at mange af vores tidligere NORRIQ Academy Talenter stadig er hos os i dag. De har med deres egen oplevelse i programmet de optimale forudsætninger som rollemodeller for dig. Din Buddy er din fortrolige sparringspartner - altidr klar til at støtte og vejlde dig!
   
 • Coaching forløb: Vores People & Culture team sikrer coaching og sparring på din personlige udvikling som konsulent.Du vil blive fulgt af din coach og sammen arbejder i med og sætter mål for dine soft-skills. Din individuelle coaching tager udgangspunkt i psykometriske tests, så du folder dit talent 100% ud og opnår dit fulde potentiale.      
   
 • NORRIQ Talent Network: Vores mål er at uddanne dig til at blive en af de dygtigste i branchen, uanset hvilken rolle du ansættes i. Hos NORRIQ arbejder der allerede 250 dygtige medarbejdereog du vil få viden fra de dygtigste inden for hvert forretningsområde. Du bliver igennem programmet introduceret til forskellige kollegaer og opbygger et stort professionelt netværk.
   
 • Talent Teamet: I NORRIQ Academy er du ikke alene, for vi starter altid et hold af Talenter op samtidig. I får rig mulighed for sparring og videndeling, når gennem programmet samarbejder om en fælles kundecase. Talent-teamet er kendt for at have et stærkt socialt fællesskab og relationen styrkes både gennem et stærkt onboardingforløb, løbende teambuildingaktiviteter frem til slutprojekt og certificering.

Læringsformater i Academy

 • On the job training: Talenterne arbejde med  real life projects og det er her du får lov at bidrage og gøre en forskel for vores kunder. Mentoren og projektlederen sikrer at du kontinuerligt får on-the-job opgaver og hurtigt bliver en integreet delaf teamet.
   
 • Learning-by-doing: Helt fra begyndelsen vil du komme med på kundebesøg. Learning-by-doing gennem disse kundebesøg fylder meget i vores program og det er vores erfaring, at netop denne type ansvar i særlig grad er med til at sikre, at du bliver en verdensklasse konsulent. Du vil komme til aktivt at bidrage på projekter, som en del af et samlet leveranceteam, men kan også få timer alene på mindre opgaver ude i kundens forretning.
   
 • Workshop og seminar: Igennem forskellige sessions med dine kollegaer får du indsigt i hele forretningen. Du møder f.eks. vores sælgere, som  giver dig et dybdegående indblik i salgs- og kundefokus, mens projektlederne træner dig i vores projektmetodik.
   
 • Team projekter & cases: Case baseret problemløsning på tidligere kundeprojekter understøtter teamets læring i en kombination af teori og praksis. I Talent teamet samarbejder I også om at understøtte vores forretning gennem mindre interne optimeringsprojekter.  
   
 • Self-directed-learning: Fordybelse og evnen til at nørde og tilegne sig ny viden selvstændigt er alt afgørende for at lykkes i vores Talent Academy. Din individuelle læringsplan hjælper dig til at koordinere, hvilke relevante webinarer og e-learningsforløb du skal igennem på Microsofts egen læringsplatform ”Learn”.    

NORRIQ som arbejdsplads

Hos NORRIQ tror vi på, at vores succes starter med tilfredse medarbejdere, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage os godt af hinanden! God trivsel er en af vores største styrker, og spørger du kollegerne hvorfor, siger de; 

 • Autonomi og indflydelse: Hos NORRIQ får du en unik mulighed for at forme dit eget job, tage ansvar og ejerskab, når du i samarbejde med dine kolleger i ERP-teamet skaber synlige succeser. Din mening vægter tungt, og du har afgørende betydning for NORRIQs fremtidige udvikling.  
   
 • Støtte og kollegiale relationer: Du bliver en vigtig del af et ambitiøst, specialiseret og dynamisk team i vækst, hvor faglig sparring vægtes højt, og hvor vi er gode til at give feedback, hjælpe og støtte hinanden. Tonen er faglig og ambitiøs, men uhøjtidelig og humoristisk. Vi har højt til loftet, men kort til ledelse og handling. 
   
 • Balance mellem arbejds- og privatliv: Vi har et arbejdsmiljø præget af stor fleksibilitet og frihed under ansvar. Dertil får du en attraktivt fast løn, som matcher din erfaring og dine kompetencer, pension, sundhedsforsikring og seks ugers ferie. Du nyder også godt af andre attraktive personalegoder såsom en lækker frokostordning og masser af sociale events.

Vil du vide mere om vores Talenters erfaringer?

Niclas om Talent Academy

Niclas om Talent Academy

“I dag arbejder jeg med Microsoft Dynamics Business Central i rollen som Finanskonsulent, men for 4 år siden var jeg selv en del af NORRIQ Talent Academy.

Jeg har en regnskabsuddannelse, en HD og mange års erhvervserfaring inden for Finans, men rollen som konsulent interesserede mig. Samspillet mellem IT og det finansielle økonomiske aspekt var grunden til at jeg søgte stillingen.

Ideen om at booste min karriere ved at kombinere min tidligere erhvervserfaring med et Talent Program tiltalte mig. Programmet tilbød mig både en attraktiv uddannelse og Microsoft Certificering, et stærkt socialt fællesskab og et netværk af dygtige kolleger, samt masser af learning by-doing med en mentor på kundeprojekter.

Det er en fantastisk måde at tilegne mig de kompetencer, som gør mig til en god konsulent i dag. Jeg følte mig værdsat fra dag et, også selvom jeg lavede fejl ind i mellem. Det er en del af processen.

Det intensive Talent Program giver en unik mulighed for at eskalere din udvikling af både personlige og faglige kompetencer og en vild karriere, men det er ikke for alle. Du skal være ambitiøs, resultatorienteret og klar på en udfordring. Er du det, så kan jeg kun anbefale dig at søge ind på vores nye Talent Academy. Uanset hvor meget erfaring du har inden, vil det virkelig give din karriere et kæmpe skub fremad!"

Niclas Vorre 

Finans Konsulent 

Talent med speciale i Produktion

Talent med speciale i Produktion

"Min rejse hos NORRIQ startede som Graduate i rollen ERP-konsulent og i dag 5 år senere er jeg Product Lead. Jeg har været superglad for at være en del af NORRIQs Graduate Program, da det virkelig satte skub i min karriere.

Min baggrund er indenfor Global Business Engineering og Operations and SCM. Jeg har altid været passioneret for at arbejde med optimering af produktionsprocesser og SCM. Min interesse for teknologi og det effektiviseringspotentiale der ligger i et moderne ERP-system, blev kun større, da vi hos min første arbejdsgiver, en stor international produktionsvirksomhed, skulle implementere SAP.

Idéen om at forbedre forskellige forretninger og hele tiden møde nye komplekse problemstillinger motiverede mig, hvorfor rollen som ERP Konsulent var helt perfekt for mig. De mange forskellige opgaver giver en spændende og varieret hverdag, hvor jeg bliver udfordret og udvikler mig hele tiden. Dette gælder både dengang som Graduate og i min nuværende rolle som Product Lead.

Faglig sparring og støtte fra erfarne kollegaer, de andre Graduates og min mentor gjorde mig tryg i forløbet. Min dygtige faglig mentor sørgede for, at jeg fik en stejl læringskurve, men han kastede mig også ud i projekter dag et. Det betyder utrolig meget i starten at kunne dele viden og erfaringer med andre graduates. Det at dele oplevelsen med andre, som går igennem det samme, giver mulighed for at vende og diskuterede ting. Vi har arbejdet mange timer på at specialisere os og det har resulteret i stærke venskaber."

Daniel Georg Thestrup Hvid

Product Lead, Logistics
Rollen som ERP-udvikler

Rollen som ERP-udvikler

"Jeg er udvikler hos NORRIQ og kan kun sige det er fantastisk at være en del af en så spændende og dynamisk organisation.

Da jeg startede som ny i rollen som ERP-udvikler direkte fra min Cand.IT i Software ingenuer, var det fedeste nok følelsen af at være en del af en større motor, hvor mit arbejde gør en kæmpe forskel.

Det at være en del af en større helhed af kompetente kollegaer, hvor jeg bidrager til større projekter, giver mig et kick i hverdagen.

I min tid som ERP-udvikler i branchen, har jeg mødt mange forskellige virksomheder og jeg får lov til både at være arkitekt og håndværker på samme tid.

Det er fantastisk at have ansvaret for at hjælpe kunderne med at løse deres problemer – jeg føler virkelig, at vi gør en forskel.

Jeg glæder mig til at være en det af NORRIQ Talent Academy og få lov til at hjælpe andre ind i rollen. I Talent Programmet vil du få mig som sparrings buddy og sammen får vi kørt dig i stilling som ERP-udvikler."

Simon Blaabjerg Frandsen

Developer ERP 
 

Bliv en NORRIQ-stjerne

Send en uopfordret ansøgning til vores People & Culture-afdeling.

Send uopfordret ansøgning