Vækst gennem værdi

NORRIQ blev stiftet i 2007 med udgangspunkt i flere veletablerede danske it-virksomheder. I dag er vi en landsdækkende koncern med kontorer i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg.

Koncernen er siden stiftelsen eskspanderet med afdelinger i Tyskland, Belgien, Holland, UK, Kina og Tunesien. NORRIQ beskæftiger mere end 300 højtcertificerede og dedikerede medarbejdere, og vores løsninger bruges i over 40 forskellige lande.

NORRIQs navn er baseret på to komponenter: Nordic og IQ. "Nordic" fordi det understreger vores geografiske tilknytning til Norden, og "IQ" fordi det er vores vigtigste kompetence. Stjernen i vores logo symboliserer Nordstjernen.

 

NORRIQs historie er måske ikke lang. Men vores resultater taler for sig selv, og vores medarbejderstab tæller branchens mest erfarne konsulenter inden for Microsofts produkter og løsninger.

2015
Kontor etableres i UK med henblik på at understøtte salget af NORRIQs løsning målrettet "Beverage"-segmentet. 

2014
NORRIQ etablere et asiatisk brohoved i Shanghai.

2013
Den internationale ekspansion fortsætter, og vi etablerer datterselskaber i Tunesien og Tyskland.

2010
Koncernens teleaktiviteter bliver udskilt i det selvstændige selskab Coneo, der nu fungerer som NORRIQ koncernens strategiske telefoni-partner. 

2008
NORRIQ erhverver it-virksomheden NetPartner A/S (hosting, telefoni, Microsoft Dynamics CRM og Microsoft Office Sharepoint). Vi erhverver den belgiske og hollandske it-virksomhed Helios IT (Microsoft Dynamics NAV, Drink IT og automotive).
 
2007
NORRIQ A/S bliver stiftet med udgangspunkt i it-virksomhederne Munk IT (Microsoft Dynamics NAV og C5, Business Intelligence og Infrastruktur), Conzern (Microsoft Dynamics C5) og Senseit Business Solution (Microsoft Dynamics NAV og Infrastruktur).

NORRIQ ejes af Investeringsselskabet af 5. Oktober 2012.

da-DK