Integreret EAM - få systemer vil gøre så stor forskel

Et Enterprise Asset Management-system (EAM) hjælper med at styre alle fysiske aktiver i en virksomhed. Et moderne EAM-system forbedrer aktivernes ydeevne og skaber overblik over vedligeholdelsesomkostningerne. Og integrerer I løsningen med jeres ERP-system, vil få systemer gøre en større forskel:

Asset Management

Få styr på alle jeres aktiver i et "Aktiv-træ".

Ordrehåndteringen

Effektiviser ordrehåndteringen med mobile enheder.

Lagerstyring

Registrer reservedele og spor vareforbrug.

Planlægning

Organiser og planlæg vedligeholdelsesarbejdet.

Økonomistyring

Følg dine vedligeholdelsesbudgetter i ERP-systemet. 

Analyse og rapportering

Mål og følg op på ydelse, performance og KPI'er.

Digitaliser jeres arbejdsprocesser

Der kan være udfordringer ved at integrere systemer. Men hvis du vælger en separat EAM-løsning, vil der typisk være et stort arbejde forbundet med at vedligeholde forbindelse imellem EAM-systemet og f.eks. virksomhedens ERP-system. Siloer vil typisk efterlade "blinde pletter", hvor data er usynlig for økonomi, ledelsen eller andre. Integrerer du imidlertid EAM-løsningen med dit ERP-system er der mange fordele:

Én kilde til information
Med en integreret EAM-løsning får alle i virksomheden adgang til de samme data, og I får en langt bedre indsigt i indkøb, økonomi og lagerstyring. Dynaway EAM integreres direkte med andre Business Central-moduler som f.eks. ”Fixed Assets”, ”Manufacturing”, ”Resources”, ”Items”, ”Budgets” osv.

Større indsigt i og bevidsthed om omkostninger
Det lyder måske ikke som en superkræft, men evnen til at visualisere omkostningerne og at kunne stole på sine data, vil gøre jer i stand til at styre forretningen langt mere effektivit.

Dynaway

Undgå potentielle faldgruber 
En integreret tilgang giver jer mulighed for at bruge data fra hele organisationen til at lægge og implementere en mere effektiv vedligeholdelsesstrategi.

Øget effektivitet og produktivitet
En fuldt intereret EAM-løsning øger effektiviteten på tværs af flere aspekter af både drift og produktion.

Uovertruffen fleksibilitet
Når EAM og ERP er to sider af samme sag, får du stor fleksibilitet ift. at indsamle og analysere forskellige sæt af relevante data. 

Se mere på Dynaway.com

image

Interesseret i at høre mere om EAM?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder