NP Retail - fremtidssikret POS-system

Komplet plug-and-play-løsning
Du får en velafprøvet løsning, der allerede kører i over 4500 butikker.

Support 24/7/365
NaviPartners supportteam er altid klar til at hjælpe dig

Spar ressourcer
Salget bliver automatisk bogført, så du undgår manuel indtastning

Altid opdateret lager
POS’en er integreret med ERP-systemet og trækker salg fra lageret

Udvikl din forretning
NaviPartner hoster og supporterer, så du kan udvikle din forretning.

POS

Større effektivitet med et komplet POS-System

NP Retail er integreret til Business Central, som samler Point of Sale, økonomistyring, bogholderi, ordre- og varehåndtering, lagerstyring, varebestilling, rapporter og statistik i samme løsning. Alle salg bliver automatisk bogført, så du undgår at skulle indtaste de samme data flere steder. Det giver dig mulighed for at frigøre nogle ressourcer til at udvikle din forretning. Dette er bare en af fordelene ved POS-systemet.

NP Retail

Styr på lageret

Da dit POS-system er hostet i skyen, kan du altid tjekke lagerbeholdingen og bestille nye varer uanset, om du er på kontoret, derhjemme eller på farten. Du kan styre din varebeholdning med hjælp af strømlinet genbestilling og nemt overføre varer mellem forskellige lokationer. Point Of Sale-systemet kører både på computere og på mobile enheder. Den mobile POS kan du tage med ud i forretningen, så du kan tage imod betaling, lave opslag i historik, se lagerbeholdning eller finde alternative varer uden at forlade kunden.

NP Retail mobile

Fremtidssikret til vækst in-store og online med smart POS-system

NP Retail er forberedt til vækst – så hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at udvide med flere butikker eller en webshop, kan du nemt føje din flere regnskaber og butikker til din løsning. Desuden understøtter POS-systemet mere end 160 forskellige betalingsterminaler i 34 forskellige lande og på 15 forskellige sprog. Det gør det endnu nemmere at implementere NP Retail, hvis du har planer om at tage din forretning til nye markeder.

NP Retail partners

Oplev NaviPartners POS-system

Interesseret i NP Retail?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder