Uden fakturaer – intet salg. Uden labels – ingen forsendelser

ERP-udskrifter er alt dét, jeres kunder og partnere ser: tilbud, ordrebekræftelser, rapporter m.m. Området kan være risikofyldt, hvis det ikke gennemtænkes. Vores partner Tabellae er 100% specialiserede i ind- og udgående dokumenter.

1

I kan imødekomme kunder og partneres stigende krav til forretningsdokumenter

2

I kan udrulle ERP i flere lande, uden at starte forfra hver gang

3

I kan minimere daglige vedligeholdelsesomkostninger ift. ERP-dokumenter

4

I kan interagere med jeres kunder professionelt

Hurtig time-to-market

Tabellae har designet en Best Practice-pakke til Output Management.

Løsningen forøger værdien af jeres Business Central-løsning ved at reducere udgifter, risici og tidsforbrug ved håndtering og udveksling af dokumenter, rapporter og udskrifter (inkl. EDI).

Pakken indeholder: 

 • Implementerings-Best Practices fra +500 implementeringsprojekter
 • 20 præ-definerede dokumentskabeloner
 • Know-how, bl.a. om internationale formater, krav og muligheder
 • Kurser, oplæring og lokal support i flere tidszoner
Hvem kan få gavn af Lasernet? 

Virksomheder med mellem 50-2000 ansatte. Jo flere dokumenter og jo mere international samhandel – jo mere værdi giver Lasernet. 
 
Lasernet

’Fast track’ til hurtig og problemfri implementering

 • Hurtig integration
 • Dokumenter kommer hurtigt til Proof of Concept, så ERP-løsningen nemmere går live inden for tid og budget
 • Komplet og sikker integration uden kodning - al forretningslogik forbliver i Dynamics 365 og jeres dokumenter påvirkes derfor ikke ved opgraderinger
 • Billigere ERP-implementering pga. færre omkostninger til dokumenter (op til 50 procent sammenlignet med kodning i ERP-systemet)
 • Op til 20 gange hurtigere vedligeholdelse af dokumenter ift. direkte i Dynamics
 • Vedligeholdelse og opdatering af dokumenter bliver nemt, da I selv vil kunne foretage simple ændringer til dokumentformat, -indhold, -distributionsform, -design og -layout
 • Professionelle dokumenter, som lever op til forskellige lovkrav og kundekrav. Tilpas dokumenter til modtageren – fx felter, format, placeringer, vedhæftninger, layout og distributionsform
 • Understøtter modtagelse og konvertering af alle indkommende elektroniske ordrer og fakturaer i fx OIOUBL, OIOXML, EDI, EDIFACT, EHF, Svefaktura, Finvoice og XML
 • Kan håndtere stregkoder og labels

Se hvordan Tabellae gør arbejdslivet lettere

ERP-systemets bedste ven

Lasernet sparer ressourcer og sikrer, at virksomheder lever op til nuværende og fremtidige krav til korrekt modtagelse og levering af forretningsdokumenter i et professionelt layout.

Løsningen er brugervenlig og gør det nemt at vedligeholde dokumentformater og håndtere dokumenter som tilbud, ordrer samt fakturaer. Med standardsoftware undgår I at kode direkte i ERP-systemet og får i stedet en standardsoftware, der er designet til formålet. 

Lasernet reducerer den tid, det tager at skabe dokumenter, hvilket betyder hurtig ROI på løsningen. Med Lasernet Connectoren fastholdes al forretningslogik i ERP-systemet og behovet for at programmere i RDLC forsvinder. Softwaren understøtter hele dokumentprocessen fra udarbejdelse af design til formatering og distribution.

Lasernet er kompatibel med alle ERP-systemer, blåstemplet af Microsoft og implementeret hos flere end 2.500 virksomheder globalt. 

image

Interesseret i Lasernet?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder