Tredje NORRIQ-kontor i Belgien

NORRIQ Group åbner en ny filial i Belgien. Det nye kontor ligger byen Waregem, og det er en ideel placering ift at kunne betjene det østlige og vestflamske marked.

Tredje NORRIQ-kontor i Belgien - NORRIQ

NORRIQ har i forvejen kontorer i byerne Tremelo og Lummen.

Det tredje kontor har været på tegnebrættet længe. Og selvom hjemmearbejde er ’det nye sort’, så skal der nok blive travlt på kontoret i Waregem. Det fortæller NORRIQ CEO, Bo Martinsen: ”NORRIQ har serviceret kunder på det belgiske marked i mere end 20 år. Vi har udviklet en omfattende kundekreds især omkring aksen Antwerpen-Bruxelles, Flaamsk-Brabant og Limburg. Men vi har også en god tilstedeværelse i Øst- og Vestflandern. Vi mener, at Waregem har den mest strategiske placering ift. at hjælpe SMVere i denne region.

 

Flere nye talenter og endnu bedre udviklingsmuligheder

Kontoret har været åbent siden 1. oktober 2020, men kun for medarbejdere fra regionen. I resten af 2020 udvidede teamet dog med flere kolleger, og de måtte starte deres job-eventyr med at arbejde hjemmefra. ”Men takket være Microsoft Power Apps, som NORRIQ typisk leverer til kunderne, kan teamet let reservere en plads på alle vores kontorer, så der altid er et sikkert arbejdsmiljø i disse tider,” fortæller landedirektør i Belgien, Jurgen Broos.

 

Det tredje kontor giver også mulighed for at rekruttere nye talenter. Medarbejdere kan arbejde tættere på hjemmet, og det er et afgørende gode i en tid, hvor talenter er knappe, og hvor konkurrencen er stor om de få. ”Med dette nye kontor er vi overbeviste om, at vi er et skridt foran konkurrencen – ikke mindst fordi medarbejdere hos NORRIQ får alle muligheder for at udvikle sig,” slutter Jurgen Broos, der også byder dansk arbejdskraft velkommen.