Automatiser kataloger i InDesign med Perfion PIM

Tager produktionen af produktkataloger alt for lang tid? Spar tid og penge med Perfion PIMs integration til Adobe InDesign.

Automatiser kataloger i InDesign med Perfion PIM - NORRIQ

Hvorfor bruge Perfion PIM sammen med InDesign?

Perfion PIM-systemet kan integreres med Adobe InDesign, hvilket giver direkte adgang til alle de tekster, data og billeder, der er gemt i Perfion PIM-systemet, og som opdateres og vedligeholdes centralt dér.

Det betyder, at når produktinformationer eller billeder ændres i Perfion, kan man automatisk opdatere katalogfiler og andre InDesign-dokumenter med ændringerne.

Det eliminerer fejlkilder og sparer tid, da man ikke længere behøver at lede efter information og jonglere med forskellige systemer. Det resulterer i forbedret datakvalitet og en IT-platform med lavere omkostninger.

 

Her en liste over 6 fordele, Perfion PIM og InDesign giver:

  1. Automatisk opdatering af katalogfiler og InDesign-dokumenter med ændringer i produktinformationer eller billeder i Perfion PIM-systemet.
  2. Eliminering af fejlkilder og sparet tid ved ikke at skulle lede efter information og jonglere med flere systemer.
  3. Forbedret datakvalitet og ensartethed i produktinformationer på tværs af katalogfiler og InDesign-dokumenter.
  4. Mulighed for at skabe flere versioner af katalogfiler og InDesign-dokumenter til forskellige markeder og sprog ved hjælp af Perfion PIM-systemets fleksible datahåndtering.
  5. Integration med andre systemer, såsom ERP og e-handelsplatforme, for at sikre, at alle produktinformationer er opdaterede og ensartede på tværs af alle kanaler.
  6. Mulighed for at skabe personligt tilpassede produktkataloger og InDesign-dokumenter på baggrund af kundens præferencer og købshistorik, hvilket øger både kundetilfredshed og salg. 

 

Perfion bruger EasyCatalog, som connector mellem PIM og InDesign

EasyCatalog er en connector, der gør integrationen mellem Perfion og InDesign meget let. Connectoren hjælper med at automatisere din katalogproduktion og sikrer, at dine PIM-data ryger direkte ind i InDesign i realtid. Alt sammen foregår via en brugervenlig dialogboks.

Det betyder, at du direkte inde i Adobe InDesign har adgang til alle dine produktdata, som f.eks. tekster, specifikationer, billeder osv. Data fra dit ERP-system som f.eks. priser er integreret sammen med Perfion PIM. Det er et farvel til at skulle hive fat i produktudviklingsafdelingen eller indkøbsafdelingen, hvis du mangler specifikke produktinformationer. Det hele ligger et centralt sted.

Der er allerede tusindvis af brugere af Perfions integration til Adobe InDesign verden over. Er du den næste? Tag fat i os, så kan vi fortælle mere om dine muligheder med InDesign til Perfion PIM.

 

eBook: Sådan optimer du hele værdikæden med PIM

I tvivl om, hvorvidt PIM er det rette for jer? Læs vores eBook med 5 konkrete gevinster, PIM skaber for din virksomhed.

Sådan optimerer du hele værdikæden med PIM - NORRIQ

Hent eBook

 

Andre artikler om PIM

Hvorfor PIM? Vores store guide

5 trin til valg af PIM-system

3 fede forudsigelser inden for PIM