Forbes udpeger Microsoft Dynamics 365 Business Central som bedste Cloud ERP-system

Forbes har evalueret 7 førende cloudbaserede ERP-løsninger, og konklusionen er klar: Business Central er den bedste løsning. Læs her hvorfor.

Forbes udpeger Microsoft Dynamics 365 Business Central som bedste Cloud ERP-system

Det tempo, der kendetegner erhvervslivet i dag, betyder, at effektive ERP-løsninger bliver mere og mere afgørende, da de ofte er nøglen til en mere effektiv drift og øget produktivitet.

Men med mange forskellige ERP-systemer på markedet, er det ikke altid let at vælge den bedste løsning. Derfor har Forbes Advisor Business-teamet gennemført en objektiv evaluering af 7 førende cloudbaserede ERP-udbydere, baseret på fem nøglekategorier og 25 forskellige parametre.

Efter grundig gennemgang har Forbes kåret Microsoft Dynamics 365 Business Central som "overordnet bedste ERP-løsning" til mellemstore og større virksomheder. Med en femstjernet bedømmelse overgik Dynamics 365 Business Central konkurrenter som SAP Business One, Acumatica og Oracle NetSuite på nøgleområder som gennemsigtighed i prissætning, medarbejdernes mulighed for at være selvhjulpne, og kundesupport.

Dynamics 365 Business Central er en cloud-baseret ERP-løsning, der er specielt designet til at hjælpe mellemstore og større virksomheder med at administrere økonomi, drift, salg og kundeservice. Løsningens omfattende funktioner omfatter blandt andet økonomistyring, lagerstyring, produktionsplanlægning og -styring, projektledelse og salgsstyring.

Så hvad gør Dynamics 365 Business Central til det bedste valg ifølge Forbes? Lad os se nærmere på hovedårsagerne til deres valg:


#1 Et komplet ERP-system til SMV’ere

Dynamics 365 Business Central tilbyder en omfattende suite af funktioner, der er skræddersyet til at løfte behovene hos mindre, mellemstore og større virksomheder (ikke enterprise).

 

#2 Tilgængelige priser

Løsningen tilbyder fleksible prismodeller, hvilket gør den relevant for virksomheder med forskellige it-budgetter.

 

#3 Effektiv økonomistyring

Med adgang til automatiserede bankafstemninger, cash flow-prognoser og finansiel rapportering effektiviserer Business Central økonomistyringen markant.

 

#4 Øget produktivitet

Ved at strømline arbejdsgange, automatisere rutineopgaver og sikre ét samlet overblik, kan virksomhederne øge både produktiviteten og effektiviteten.

 

#5 Forbedret lagerstyring

Med Business Central kan virksomheder spore alle dele af et lager i realtid og opsætte automatisk opfyldning og optimering af lagerniveauer. Det reducerer omkostninger og forbedrer kundetilfredsheden.

 

#6 Mere salg og bedre service

Løsningen omfatter salgs- og servicemoduler, der kan styre salgsprocessen effektivt, spore kundeinteraktioner og sikre en stærk kundeservice.

 

#7 Bedre beslutninger

Business Central giver virksomhederne omfattende indsigt i realtid, hvilket giver et helt andet beslutningsgrundlag, og langt bedre mulighed for at træffe de beslutninger, der skal til, for at fremme vækst og holde virksomheden foran konkurrenterne.

 

#8 Skalerbarhed

Business Central er designet til vækst og giver mulighed for at skalere antallet af brugere og funktionalitet efter behov.

 

#9 Integration med andre Microsoft-værktøjer

Business Central integreres problemfrit med andre Microsoft-værktøjer, som f.eks. Power BI, Office 365 og PowerApps, og realiserer dermed den fulde styrke i Microsofts økosystem.

 

+ Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen fastsatte i februar 2023 krav til virksomhedernes standard bogføringssystemer. Det omfatter blandt andet krav til bilagsopbevaring, IT-sikkerhed og automatisering. Microsofts Business Central Online lever op til kravene efter bogføringsloven.

 

Læs mere om Business Central

 

Ifølge Forbes' analyse er "Microsoft Dynamics 365 Business Central en af ​​de få cloud-baserede ERP-løsninger, der er robust nok til at være en effektiv løsning for en virksomhed i vækst og samtidig tilgængelig nok til at passe til små virksomheder."

Alt i alt er valget af det rigtige ERP-system afgørende for enhver virksomheds succes. Med sin skalerbarhed, brugervenlighed og mulighed for tilpasninger og integration er Dynamics 365 Business Central en rigtig god løsning til mellemstore og større virksomheder.
 

Hent vores eBook om vejen fra NAV til Business Central

 

Andre spændende artikler:

Alt om Business Central - hvad kan det?

Få ERP og Business Intelligence til at spille sammen

Foren kræfterne i Business Central og SAP med et Two-Tier ERP-setup

 

*kilder:
https://www.forbes.com/advisor/business/software/best-erp-systems/
https://www.forbes.com/advisor/business/software/microsoft-dynamics-365-erp-review/
https://www.forbes.com/advisor/business/software/best-manufacturing-erp/