Træf bedre beslutninger, hurtigere

Med en Corporate Performance Management (CPM) løsning fra Solver vil I effektivt kunne planlægge og opbygge dynamiske rapporter, der kan hjælpe med at træffe de rette beslutninger i en verden, der konstant er i forandring.

Få en enklere og smartere måde at håndtere jeres finansielle data på. Solver samler alle jeres data i én central platform, som giver lettere adgang til jeres forretningskritiske data.

Planlægning event

Automatiser budgettering og prognoser med et dynamisk planlægningsværktøj, der minimerer jeres tid og fejl.

Rapportering description

Få hurtigt adgang til fleksible og robuste finansielle og operationelle rapporter og konsolideringer.

Dashboards dashboard

Få indblik i performance fordelt over afdelinger og teams i reel tid.

Data Warehouse layers

Integrer alle dine datakilder i en enkelt database, der giver et samlet overblik over og øjeblikkelig adgang til vigtige oplysninger.

Solver giver værdifulde funktioner

Et Cloud-baseret værktøj til budgettering og prognoser

Optimer din organisations planlægningsproces ved hjælp af kraftfulde funktioner, såsom:

 • Excel-design og web-levering: Solver tilbyder en brugervenlig cloud-baseret Excel-grænseflade, hvor brugerne kan indtaste data via en skalerbar og alsidig webportal.
 • Automatisk budgetspredning: Spred budgetværdier over den valgte periode med mulighed for at inkludere kvartalsvise eller sæsonbestemte tendenser.
 • Komplet arbejdsgang for budgettering og prognoser: Design en automatiseret arbejdsgang for budgettering og prognoser, der nemt distribuerer opgaver mellem dine medarbejdere.
 • Ubegrænsede budgetversioner: Opret ubegrænsede versioner af et budget for at opnå en præcis forståelse af din økonomiske fremtid.
 • Skabeloner og brugerdefinerede inputformularer: Start med en af vores foruddefinerede budgetskabeloner eller skab skræddersyede inputformularer for en mere effektiv finansiel planlægning.
Corporate Performance Management software fra Solver

Rapporteringsfunktioner der gør livet lettere

Få glæde af brugercentrerede rapporteringsfunktioner, herunder:

 • Excel-integration: Udnyt moderne Excel-tilføjelsesprogrammer til oprettelse af rapporter og lever dem som on-demand-rapporter via en fleksibel, cloud-baseret webportalapplikation.
 • Skabeloner og brugerdefinerede rapporter: Vælg mellem Solvers omfattende udvalg af skabeloner eller skab rapporter fra bunden ved hjælp af brugerdefinerede parametre.
 • Årsregnskaber, driftsrapporter, og mere: Generer dokumenter til parameterbaseret, automatiseret finansiel og operationel rapportering, herunder årsregnskaber og driftsrapporter.
 • Workflow til månedsafslutning og konsolidering: Automatiser dit workflow inden for Solvers rapporteringssoftware, især inden for finansielle konsolideringer og hyppige opgaver.
 • Rapportbøger og arkivering af MS Office-dokumenter: Eksporter rapporter i præsentationskvalitet til Microsoft PowerPoint- og Word-dokumenter uden behov for manuel manipulation.
 • Allokationer: Anvend funktioner på tværs af Solver Suite til at forudsige og oprette månedlige eller budgetmæssige allokeringer til P&L og omkostningskontrol på afdelings-, kunde- eller produktniveau.
Corporate Performance Management software fra Solver

Nem visualisering af jeres finansielle data

Med Solvers cloud-baserede webportal får dine rapporterings- og budgetbrugere samt ledere adgang til avancerede dashboards. Solver er sømløst integreret med Microsoft Power BI.

Dashboards fungerer som en centraliseret platform, der forener dine vigtigste aktiver - dine medarbejdere og dine data. Disse effektive, webbaserede dashboards muliggør visualisering af tendenser, identifikation af udfordringer og fremmer succes, uanset om implementeringen finder sted lokalt eller i skyen.

Med Solvers Power BI-connector og skabeloner kan du skabe professionelle dashboards næsten i realtid for alle data, der indlæses i Solvers eller jeres eget Data Warehouse.

Corporate Performance Management software fra Solver

Hvorfor vælge en CPM-løsning?

En Corporate Performance Management (CPM) løsning fra Solver tilbyder en omfattende og effektiv tilgang til virksomhedens økonomistyring. 

Med Solvers CPM-løsning kan virksomheder opnå en række fordele. Først og fremmest muliggør den en mere effektiv budgetlægning og prognoseproces, hvilket gør det muligt for virksomheder at planlægge og tilpasse sig dynamiske forretningsmiljøer. Desuden giver løsningen en centraliseret platform for at samle og analysere data, hvilket styrker beslutningstagningen på tværs af organisationen.

Solvers CPM-løsning understøtter også rapportering og analyse, hvilket muliggør dybdegående forståelse af virksomhedens præstationer. Ved at levere nøjagtige og realtidsoplysninger kan virksomheder træffe informerede beslutninger og reagere hurtigt på markedsændringer.

Denne moderne løsning har til formål at optimere processerne inden for økonomistyring og performance management, og den kan tilpasses efter virksomhedens unikke behov. 

 

Læs mere om Solver CPM

Interesseret i Solver CPM?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder