Udvalgte funktioner i Umbraco

CMS i verdensklasse touch_app

Med en simpel brugergrænseflade bliver det ikke nemmere for redaktører at redigere, håndtere, teste og planlægge indhold i Umbraco.

Integrerer med din tech stack layers

Umbraco er designet til at kunne integreres med (næsten) alle platforme – ERP, CRM, PIM, DAM, osv. 

Open source-platform people

Umbraco er bygget på en open source-platform, hvor et community på over 220.000 medlemmer byder ind med forbedringer til platformen.

Bygget på nyeste teknologi settings

Umbraco er bygget på den seneste .NET (ASP.NET Core) teknologi, der giver udviklere mulighed for at bygge brugervenlige webshops.

Hvorfor Umbraco?

Med Umbraco får du en brugervenlig platform, der er bygget på den seneste ASP.NET Core teknologi. Fleksible byggeblokke og integrationer giver udviklere mulighed for at skabe skræddersyede løsninger, der er en fryd for indholdsredaktører at håndtere, takket være en intuitiv brugerflade.

Umbraco leverer professionelt supportet open source-software. Med mere end 15 års erfaring og et stærkt community på over 220.000 dedikerede udviklere og brugere verden over, kan du stole på, at Umbraco er en pålidelig og transparent løsning.

Umbraco er designet til at bygge og levere fantastiske weboplevelser.

Hvorfor Umbraco? - NORRIQ

Skalerbarhed og fuld tilpasning

Umbraco er en skalerbar platform, der kan håndtere alt fra små enkeltsiders hjemmesider til store og komplekse webapplikationer. Det gør det muligt for virksomheder at vokse og udvide deres webshop-løsning efter behov.

Umbraco giver også mulighed for fuld tilpasning af design og funktionalitet. Og det betyder, at det er muligt at skabe en unik webshop, der opfylder specifikke behov og krav. Løbende vil I kunne foretage brugertests og optimere konverteringsraten på webshop-løsningen.

Med andre ord tilbyder Umbraco den fleksibilitet, der er nødvendig for løbende at kunne justere løsningen og hele tiden levere maksimal værdi til jeres webshop.

Skalerbarhed og fuld tilpasning - NORRIQ

Fyldt med integrationer

Umbraco er ikke kun det bedste valg for udviklere og indholdsredaktører, løsningen er også let at integrere med eksisterende systemer og tjenester.

Med Umbraco kan I bygge en tech stack, der passer til jeres forretning og systemlandskab. Uanset om I leder efter tilpassede integrationer eller færdige  komponenter til en lang række tredjepartsudbydere, så kan det gøres med Umbraco.

Integrationer til Umbraco

Integrer Umbraco med dine eksisterende systemer - NORRIQ

Interesseret i en demo af Umbraco?

Udfyld formularen og vi kontakter jer