Håndter de mange krav nemt

Mange processer inden for pharma/medico, f.eks. Salg, Indkøb og Produktion, er fyldt med regler og krav. Imødekom de mange krav og regler nemt med YAVEON ProBatch til Business Central.

Validering

YAVEON ProBatch opfylder kravene til systemvalidering. Inkluderet: brugsklare valideringsdokumenter.

GMP compliant

ProBatch-brancheløsningen opfylder de vigtigste GMP-krav (Good Manufacturing Practice) .

Batch-sporing

Med batchsporing kan I se præcis, hvor forbrugte varer kom fra, hvordan og hvor de blev behandlet, og hvorfra de blev afsendt.

Opskrifter

Brug receptudvikling og frigivelse til produktion direkte i Business Central. I kan også administrere aktive ingredienser og materialer og definere specifikationer for fremstilling.

Digital signering

ProBatch-brancheløsningen har indbygget faciliteter til digital underskrift alle steder, hvor dette er krav for at opnå de forskellige godkendelser og certificeringer.

Klar til GAMP 5

YAVEON ProBatch-løsningen er udviklet i henhold til specifikationerne for GAMP 5 og opfylder kravene til implementering af et valideret ERP-system.

For at imødekomme kravene til validering af computersystemer, skal GAMP 5-kravene være opfyldt. NORRIQs løsning med YAVEON til pharma/medico er udviklet efter disse krav. Og hvad med specifikationerne for kritiske GxP-processer? Det er også klaret.

  • Produktdokumentation og skabeloner til valideringsprocesser
  • Støtte til ændrings- og opdateringsscenarier
  • Tilpasning af vores system til dine valideringsspecifikationer
  • Overholdelse af GMP-krav med relevante GMP-dokumenter
  • Udviklet efter GAMP 5; Opfylder specifikationerne til introduktion af et valideret ERP-system
Lasernet

GMP Part 4 Annex 11, FDA 21 CFR 11, 21 CFR 210/211?

Compliance kræver meget af jeres tid. NORRIQs løsning med YAVEON letter arbejdet med disse processer. Og I vil kunne imødekomme kravene fra MDR og FDA. 

YAVEON understøtter også validering af Cloud-løsning. Certificerede Pharma/Medico-virksomheder, der anvender Business Central med ProBatch i cloud-udgaven, opnår en valideret løsning med månedlige opgraderinger – med en beskeden indsats, fordi YAVEON har forberedt og klargjort denne proces til mindste detalje.

image

Videoer om YAVEON

 

Introduction to Business Central and YAVEON

 

Integrated Quality Control and Lot Management

 

Process Manufacturing

 

Computer System Validation

Interesseret i YAVEON?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder