Håndter de mange krav nemt

Mange processer inden for pharma/medico, f.eks. Salg, Indkøb og Produktion, er fyldt med regler og krav. Imødekom de mange krav og regler nemt med YAVEON ProBatch til Business Central.

Validering

YAVEON ProBatch opfylder kravene til systemvalidering. Inkluderet: brugsklare valideringsdokumenter.

GMP compliant

ProBatch-brancheløsningen opfylder de vigtigste GMP-krav (Good Manufacturing Practice) .

Batch-sporing

Med batchsporing kan I se præcis, hvor forbrugte varer kom fra, hvordan og hvor de blev behandlet, og hvorfra de blev afsendt.

Opskrifter

Brug receptudvikling og frigivelse til produktion direkte i Business Central. I kan også administrere aktive ingredienser og materialer og definere specifikationer for fremstilling.

Digital signering

ProBatch-brancheløsningen har indbygget faciliteter til digital underskrift alle steder, hvor dette er krav for at opnå de forskellige godkendelser og certificeringer.

Klar til GAMP 5

YAVEON ProBatch-løsningen er udviklet i henhold til specifikationerne for GAMP 5 og opfylder kravene til implementering af et valideret ERP-system.

For at imødekomme kravene til validering af computersystemer, skal GAMP 5-kravene være opfyldt. NORRIQs løsning med YAVEON til pharma/medico er udviklet efter disse krav. Og hvad med specifikationerne for kritiske GxP-processer? Det er også klaret.

  • Produktdokumentation og skabeloner til valideringsprocesser
  • Støtte til ændrings- og opdateringsscenarier
  • Tilpasning af vores system til dine valideringsspecifikationer
  • Overholdelse af GMP-krav med relevante
  • GMP-dokumenter
  • Udviklet efter GAMP 5; Opfylder specifikationerne til introduktion af et valideret ERP-system
Lasernet

GMP Part 4 Annex 11, FDA 21 CFR 11, 21 CFR 210/211?

Compliance kræver meget af jeres tid. NORRIQs løsning med YAVEON letter arbejdet med disse processer. Og I vil kunne imødekomme kravene fra MDR og FDA. 

YAVEON understøtter også validering af Cloud-løsning. Certificerede Pharma/Medico-virksomheder, der anvender Business Central med ProBatch i cloud-udgaven, opnår en valideret løsning med månedlige opgraderinger – med en beskeden indsats, fordi YAVEON har forberedt og klargjort denne proces til mindste detalje.

image

Interesseret i YAVEON?

Få en uforpligtende snak om jeres muligheder