5 fordele ved Business Central, du næppe tænker over

Få ERP-systemer har udviklet sig så meget, på så kort tid, som cloud-udgaven af Business Central. Vi har samlet fem fordele ved løsningen, alle bør vide.

5 fordele ved Business Central, mange ikke tænker over

1# Mere funktionalitet til alle 

Business Central i skyen er et browserbaseret system. Som med andre browserbaserede systemer betyder det, at alle kan hente systemet ned på deres PC, iPad, mobil etc. og tilgå systemet, hvorfra og hvornår de vil. Hvad mange ikke tænker over er, at det samme gælder de mange tillægsløsninger, der pt. er udviklet til løsningen. Tillægsløsningerne kan findes på AppSource og er nemme at til- og frakoble. Det betyder, at du med løsningen har adgang til et hav af muligheder og funktionalitet, andre har brugt tid og kræfter på at udvikle.  

På AppSource finder du både apps, der understøtter meget individuelle behov, og generel funktionalitet. F.eks. Invoice Workflow fra SignUp Software, der effektiviserer kreditorbogholderiet fra modtagelsen af en faktura til digital arkivering, eller Travel & Expence Management også fra SignUp Software, der digitaliserer arbejdsgangene relateret til rejseafregninger.  

Det bliver ikke nemmere at få fingre i den mest moderne funktionalitet – også for små og mellemstore virksomheder, der ofte ikke har de store it-budgetter til tilpasninger. 

Læs også: Hvorfor vælge Apps til Business Central?

 

2# Meget mere standard 

Der er ingen tvivl om, at skræddersyede løsninger ofte passer bedst. Den ERP-løsning der bedst matcher en virksomheds behov, vil gøre den største forretningsmæssige forskel. Business Central understøtter i langt højere grad end andre ERP-løsninger virksomheders behov med standard-funktionalitet. Og der hvor standarderne ikke rækker, findes der som nævnt en lang række tillægsløsninger i form af apps. Så omend tilretninger stadig er muligt for eventuelle forretningskritiske funktioner, er behovet for tilretninger i traditionel forstand stærkt faldende.  

Vi anbefaler som udgangspunkt, at I altid går efter at få forretningsprocesserne til at matche standardprocesserne i Business Central. På den måde sparer I udgifterne til udvikling og vedligehold – samtidigt med at I kører på en løsning, der altid er opdateret.

5 fede ting ved Business Central, mange ikke tænker over - NORRIQ

 

3# Mere end blot et forretningssystem

En digitaliseret økonomifunktion giver værdi mange steder. Med Business Central får I også mulighed for at effektivisere andre områder af organisationen. Et godt eksempel er muligheden for en mere nøjagtig lagerkontrol, der automatisk bliver sammenholdt med jeres balance. Et nøjagtigt overblik over lageret er med til at forudse travle perioder og dermed optimere styringen af jeres lager. Igen behøver det ikke at være kompliceret. Med tillægsløsninger som f.eks. Warehouse Management indtastes registreringer direkte i Business Central, så alle til enhver tid har et opdateret overblik over lagerbeholdningen. 

Et andet godt eksempel kunne være de månedlige rapporteringer, der ofte er en stor opgave for økonomiafdelinger. Med Business Central kan mange af de manuelle opgaver automatiseres, og vejen til overblik er markant kortere.

 

#4 One size fi.. adjusts to all 

Har du læst med hertil, står det klart, at Business Central i sin essens er meget skalerbar og fleksibel, og kan anvendes på mange forskellige måder. Den egenskab kendetegner også selve brugergrænsefladen, der i høj grad kan tilpasses den enkelte bruger. Det gælder både i forhold til f.eks. rettigheder og funktioner, men også i forhold til hvordan den enkelte bruger foretrækker at se knapper, funktioner og lign.

 

#5 En del af noget større 

Business Central arbejder gnidningsfrit sammen med en lang række andre Microsoft 365 produkter, og med Microsofts Power Platform kan virksomheder i alle størrelser få en sammenhængende suite af løsninger i stedet for separate systemer. Det skaber et langt mere effektivt flow i virksomhedens arbejdsprocesser. Derudover oplever vi især, at Power BI virkelig gør en forskel, både for mindre og mellemstore virksomheder, der får en helt anden form for overblik.  

Men lige meget hvilke andre systemer, I bruger, vil I opleve at Business Central i langt højere grad end andre ERP-systemer er skabt til at tale med andre programmer. En kæmpe fordel.  

I kan sikkert tælle mange flere fordele, men alt i alt står det klart, at Business Central er meget mere end et regnskabssystem. Det er en integreret forretningsløsning, der hjælper jer med at automatisere jeres arbejdsprocesser, forbedre jeres styring og øger jeres produktivitet. Alt sammen, selvfølgelig, i skyen.  

Læs mere om Business Central

Se vores video om Business Central:

 

Andre spændende artikler:

Alt om Business Central - hvad kan det?

Digital fakturahåndtering med Invoice Workflow

Få ERP og Business Intelligence til at spille sammen