Hvorfor giver BI-rapportering værdi?

BI-rapportering giver dig den indsigt, du har brug for til at forstå, måle og forbedre din virksomhed. Med BI bliver data til brugbar information. Læs om 4 fordele, som BI-rapportering giver dig.

Hvorfor giver BI-rapportering værdi? - NORRIQ

Fremtiden for datarapportering hedder Business Intelligence

Rapporterings- og analyseværktøjer, som Business Intelligence (BI), kan hjælpe dig med at få mening ud af de data, som din organisation indsamler. Det kan være salgsdata, webshopdata, økonomidata, lagerdata, marketingsdata, og meget mere.

I Business Intelligence kan man lave smarte og dynamiske rapporter. Rapporter som opdateres automatisk i realtid.

BI-rapportering er en måde at organisere alle disse data på en måde, der gør dem lette at forstå. Rapporter bruges ofte til at analysere tidligere resultater og forudsige fremtidige tendenser. De er også et vigtigt kommunikationsværktøj mellem afdelinger i en organisation og med kunder eller klienter.

I denne guide forklarer vi, hvordan BI-rapportering skaber værdi ved at strømline forretningsprocesser, spare tid for analytikere, give indsigt i data fra forskellige kilder og meget mere!

Se video om vores BI-accelerator:

 

1. BI-rapportering sparer tid for analytikerne

BI-rapportering sparer meget tid for dataanalytikerne i din virksomhed.

I et Business Intelligence-miljø kan du hurtigt og nemt få de oplysninger, du har brug for. Du kan se det store billede og opdage tendenser i din virksomhed. Rapporterne er automatiserede, så der er ikke behov for manuelt at indtaste og vedligeholde tal eller konvertere data til diagrammer eller grafer. Du behøver ikke at bruge tid på at undersøge de rigtige rapporter eller selv udarbejde dem.

Resultatet er, at du sparer tid, fordi rapportering er hurtig, præcis og nemmere end nogensinde før!

 

2. BI rapportering strømliner forretningsprocesser

Business Intelligence-rapportering kan bruges til at reducere den tid, der bruges på rutineopgaver. Det giver et bedre overblik over alle forretningsprocesserne fra et fugleperspektiv.

BI-rapportering er med til at forbedre beslutningstagningen ved at give indsigt i data fra forskellige kilder. Dette kan forbedre din evne til at træffe bedre beslutninger og få øje på, hvor der skal foretages ændringer for at optimere processerne.

Det er noget som vil kunne mærkes på bundlinjen.

Hvorfor bruge BI-rapportering? - Læs om værdien her

 

3. BI rapportering giver indsigt i data fra forskellige kilder

BI-rapportering er en måde at indsamle data fra forskellige kilder og samle dem ét sted. Dette kan være nyttigt for at se det store billede og for at træffe beslutninger baseret på oplysninger fra forskellige afdelinger.

Hvis du f.eks. er sælger og gerne vil vide, hvor mange leads der blev lukket i sidste måned, men alt du har adgang til er dine egne salgsrapporter, kan du ikke finde ud af, hvor mange leads der blev videregivet af marketing eller kundeservice.

Hvis disse tal ikke spores separat og i stedet bliver slået sammen med andre data i en samlet "salgsrapport", kan det være svært - eller endda umuligt - at få et nøjagtigt billede af, hvor mange personer, der i første omgang begyndte at tale med en anden person, der faktisk endte med at købe noget fra din virksomhed.

Med BI-rapportering vil dine sælgere hurtigt kunne se, hvor bestemte leads kommer fra.

Alle dine forskellige datakilder i forretningen vil nu med BI-rapportering give dig overblik og præcis indblik, fremfor forvirring og frustration.

Transformer dine kritiske forretningsdata til værdifuld indsigt med Business Intelligence.

Læs også: Kunstig Intelligens (AI) i Business Intelligence

 

4. BI rapportering giver hurtig datavisualisering af komplekse dataoplysninger

Visualisering af dine komplekse data behøver ikke være langhåret og svært. Byg en dynamisk BI-rapport med diagrammer, tabeller og data, som alle i din organisation vil kunne forstå.

Rapport-editoren i mange Business Intelligence værktøjer er meget brugervenlige og intuitive at bruge. I løbet af få minutter vil du kunne bygge en rapport som vil give dig et præcis og detaljeret indblik i komplekse data, som du aldrig vil have haft uden BI-rapportering.

Udover at præsentere data lynhurtigt i rapporterne, så vil du også kunne designe dine BI-rapporter, så de stemmer overens med dit brand. Farver, fonte, logoer osv. Det er meget værdifuldt, hvis dine rapporter skal fremvises eksternt eller at du bare vil have et konsistent visuelt look i din BI-rapportering. Mulighederne er der og valget er op til dig.

Gør datavisualisering til en leg og præsenter de rette dataoplysninger, til de rette mennesker og til den rette tid.

Læs også: Få ERP og Business Intelligence til at spille sammen

 

Vil du have en demo af Business Intelligence værktøjet Power BI?

Vi har lavet et demo-miljø, hvor du kan prøve kræfter med deres rapporter. Her kan du se, hvor nemt og hurtigt du kan bygge smarte rapporter, som kan give den rette indsigt i data.

Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen – så kan du komme i gang med at afprøve vores Power BI demo.

Afprøv Power BI

 

Andre artikler vi tænker du kan bruge:

6 gode råd: Sådan får du succes med dit BI-projekt

3 gode råd til dig der skal vælge Business Intelligence-værktøj

Kunstig Intelligens (AI) i Business Intelligence

Få ERP og Business Intelligence til at spille tæt sammen