7 gode grunde til at gå i skyen med ERP

Flere og flere virksomheder vælger at gå i skyen med Business Central – af indlysende grunde. Dem får du syv gode eksempler på her.

7 gode grunde til at gå i skyen med ERP


Business Central tager over, hvor NAV slipper >>


Cloud er i overhalingsbanen

Interessen for Cloud er stærkt stigende. Der søges som aldrig før på "Cloud" på internettet, og nye undersøgelser viser, at et flertal af virksomhederne i dag vil overveje en ERP-løsning i skyen. Det er første gang, at interessen for ERP i skyen "vinder" over interessen for traditionel ERP-installation på egne lokale servere.

Flere og flere går i skyen med NAV

Den voksende interesse for skyen har eksempelvis betydet, at flere og flere virksomheder vælger at gå i skyen med deres Microsoft Dynamics NAV. Men hvorfor vælger de skyen? Det er der mangfoldige gode grunde til. Her får du syv af dem:

1) Du får topperformance

Med en Cloud-baseret Microsoft Dynamics NAV får du topperformance – tilmed ofte billigere, end hvis du skulle opnå samme ydeevne og hastighed med en platform, som du selv køber og drifter.

2 Din platform bliver mere agil

Er skalerbarhed vigtig for din virksomheds vækstmuligheder, så dækker Cloud dig optimalt ind. Du kan hurtigt, sikkert og økonomisk skrue op og ned for ressourcer og kapacitet – både lokalt og globalt.

3) Du kan øge produktiviteten

Cloud øger medarbejdernes mobilitet, fordi adgang til NAV sker over internettet. Det giver medarbejderne frihed til at arbejde når og hvor som helst – fra pc, mac, bærbar, tablet og smartphone.

4) Dine driftsomkostninger bliver forudsigelige

Du betaler en fast, månedlig ydelse, og undgår dermed store kapitalbindinger i servere, opgraderinger, storage m.v.

5) Fokuser på det, du er god til

Med en Cloud-baseret NAV-løsning slipper du for at bruge ressourcer på IT-drift, backup, opgraderinger m.v. Dermed kan du koncentrere dig om jeres kerneforretning.

6) Du får styr på IT-sikkerheden

Du kan reducere potentielle sikkerhedsrisici lige så effektivt i skyen som på dine egne servere, hvis du vælger en kompetent partner, der både kan rådgive og levere tilpassede sikkerhedsløsninger.

7) Nem integration til dine andre vigtige systemer

Selv om du flytter din Microsoft Dynamics NAV i skyen, kan du med den rette partner nemt integrere din NAV med f.eks. CRM, BI m.v., og dermed sikre et smidigt informationsflow på tværs af hele virksomheden.


Business Central tager over, hvor NAV slipper >>

 

Andre spændende artikler:

NAV i kælderen vs. Business Central i skyen – forskelle og fordele

Kom nemt fra NAV til Business Central

Rutevejledning: Fra NAV til Business Central