Få 60 procent rabat på cloud-licenser til Dynamics NAV-afløseren: Business Central 365

Microsoft vil gerne hjælpe danske virksomheder i skyen. Derfor tilbyder de 60 procent rabat på cloud-licenser til Business Central. Samtidig får I delt licensbetalingen på jeres nuværende løsning ud på 12 måneder.

Når en mastodont som Microsoft tilbyder rabat, så er det fordi, de virkelig vil noget. Og de vil have de danske virksomheder i skyen med Dynamics NAV-afløseren, Business Central 365. 

Lige om lidt skal I opgradere jeres Dynamics NAV til Business Central. Hvis I vælger at placere jeres Business Central-løsning i skyen, så giver Microsoft 60 procent rabat på de licenser, I skal bruge. De vil tilmed dele licensbetalingen ud på 12 måneder i stedet for, som nu, at betale en gang om året.

Fordelene ved at gå fra jeres nuværende tjenesteplan (i Microsoft-munde kaldet BREP) til den nye cloud-plan (også kendt som CSP) er ganske givende:

  1. Jeres licensbetalinger deles ud over 12 måneder
  2. I gentegner BREP-abonnement ved at købe Business Central-cloudbrugere for samme beløb uden beregning = en besparelse på cloud-licenser på 60 procent i forhold til listeprisen
  3. I har mulighed for at skifte fra on-premises (altså jeres løsning på inhouse-server) til en cloudbaseret løsning inden for tre år.

Når I udskifter jeres BREP-abonnement med en CSP-aftale, får I altså bedre betalingsbetingelser, I får stor rabat på de nye licenser, og I kan skifte til cloud, når I vil.

De 10 bud om vejen i skyen

Hent vores om eBook om de 10 bud på vejen fra NAV til Business Central, og læs hvorfor Business Central er fremtiden og det helt rigtige for jer, der i dag har NAV. 

Eller bed os ringe til dig med et uforpligtende tilbud:

Kontakt mig

Læs mere om fordelene ved Business Central