Få 60 procent rabat på cloud-licenser til Dynamics NAV-afløseren: Business Central 365

Microsoft vil gerne hjælpe danske virksomheder i skyen. Derfor tilbyder de 60 procent rabat på cloud-licenser til Business Central. Samtidig får I delt licensbetalingen på jeres nuværende løsning ud på 12 måneder.

Få 60 procent rabat på cloud-licenser til Dynamics NAV-afløseren: Business Central 365 - NORRIQ

Når en mastodont som Microsoft tilbyder rabat, så er det fordi, de virkelig vil noget. Og de vil have de danske virksomheder i skyen med Dynamics NAV-afløseren, Business Central 365. 

Lige om lidt skal I opgradere jeres Dynamics NAV til Business Central. Hvis I vælger at placere jeres Business Central-løsning i skyen, så giver Microsoft 60 procent rabat på de licenser, I skal bruge. De vil tilmed dele licensbetalingen ud på 12 måneder i stedet for, som nu, at betale en gang om året.

Fordelene ved at gå fra jeres nuværende tjenesteplan (i Microsoft-munde kaldet BREP) til den nye cloud-plan (også kendt som CSP) er ganske givende:

  1. Jeres licensbetalinger deles ud over 12 måneder
  2. I gentegner BREP-abonnement ved at købe Business Central-cloudbrugere for samme beløb uden beregning = en besparelse på cloud-licenser på 60 procent i forhold til listeprisen
  3. I har mulighed for at skifte fra on-premises (altså jeres løsning på inhouse-server) til en cloudbaseret løsning inden for tre år.

Når I udskifter jeres BREP-abonnement med en CSP-aftale, får I altså bedre betalingsbetingelser, I får stor rabat på de nye licenser, og I kan skifte til cloud, når I vil.

De 10 bud om vejen i skyen

Hent vores om eBook om de 10 bud på vejen fra NAV til Business Central, og læs hvorfor Business Central er fremtiden og det helt rigtige for jer, der i dag har NAV. 

Eller bed os ringe til dig med et uforpligtende tilbud:

Kontakt mig

Læs mere om fordelene ved Business Central