Dynamics 365 Business Central - en løsning med mange muligheder

Med Dynamics 365 Business Central får du en af markedets stærkeste ERP-løsninger, der løfter en lang række af dine forretningsprocesser - og det kan ses på bundlinjen.

Overblik layers

Få det totale overblik ved at samle finansiel information på tværs af hele virksomheden, og administrer økonomien langt mere effektivt.  

Optimeret drift repeat

Automatiser din forsyningskæde og undgå tab ved at lade teknologien hjælpe med produktionsplaner, lagerstyring og kapacitet.

Styr på kunderne business

Synliggør salgsmuligheder og løft din kundeservice til et nyt niveau med indsigt i opgaver, ressourcer og kompetencer .     

Stærk projektledelse bubble_chart

Undgå tab på kundeprojekter via digital opfølgning og administration. Planlæg langt mere præcist og følg projektets performance i real-tid.  

Flyt din NAV fra kælderen til Business Central i skyen

Den eneste vej frem er op. Det er kun et spørgsmål om tid, før din Microsoft Dynamics NAV lukker. Du skal videre med Business Central 365. Og det skal du glæde dig til. Vi giver dig 10 bud på vejen fra NAV i kælderen til Business Central i skyen.

Download eBook med de 10 bud

Microsoft Dynamics 365 Business Central - kom fra NAV til næste niveau

Dynamics 365 Business Central er fremtidens forretningsløsning - allerede i dag.

Se her hvordan

Hvad sker der, når vi skifter fra NAV til Business Central?

Når I går fra NAV til Dynamics 365 Business Central opnår I, at jeres ERP-system integreres nemmere med de øvrige systemer på Dynamic 365 platformen. Det vil sige Office 365, salgs-, marketing og og serviceløsninger i Dynamics 365 Customer Engagement (det nye navn for CRM), Power BI og øvrige applikationer. I er på fremtidens Microsoft Dynamics platform!

I siger farvel til store opgraderingsprojekter. Virksomhedens tilpasninger kommer nemlig til at ligge som extensions uden for systemets kerne, og de er meget lettere at flytte fra den ene version til den næste.

Når I er kommet over på Business Central som on-premis løsning, har I taget det første skridt mod skyen og en såkaldt Cloud SaaS licens, altså software as a service, hvor løsningen ligger i skyen og bliver opgraderet løbende.

På licensområdet oplever I den forskel, at samtidige brugere ændres til navngivne brugere. Det vil dog næppe få den store økonomiske betydning, da Microsoft har lanceret et attraktivt konverteringstilbud.

På brugersiden sker der rigtig meget – for eksempel og ikke mindst i form af integrationen til Office 365, der gør det muligt at lave tilbud, oprette ordrer og sende fakturaer uden af skulle ind i ERP-systemet først. Business Central åbner nemlig inde i Outlook, hvor disse opgaver udføres.

Vil du have et hurtigt indblik i Business Central og de nye muligheder, kan du se vores webinar her.

Overgangen til Business Central betyder også muligheden for at få nem indsigt i og overblik over KPI’er. Power BI er nemlig en del af Dynamics 365 platformen og kan tappe data ud af Business Central og præsentere dem på en meget overskuelig måde med grafer og diagrammer for eksempel. I kan naturligvis lave jeres egne rapporter, og det hele kan bruges på alle devices.

Læs mere om Power BI her 

Mød en virksomhed, der arbejder med Power BI her 

Få overblikket over funktionerne i Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central binder hele virksomheden sammen med intelligente processer og al den brugervenlige funtionalitet du har brug for at drive din virksomhed.

Effektiv økonomistyring

Få det totale overblik ved at samle finansiel information på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner. Administrer økonomien effektivt og let regnskabsafslutningen markant med strømlining af debitorer og kreditorer, automatisk afstemning og præcis rapportering.

Effektiv økonomistyring med Microsoft Dynamics 365 business central

Præcis rapportering og Analytics

Løft nøjagtigheden af dine prognoser markant, direkte integreret i Excel, og vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid med indbyggede Power BI-dashboards. Med Business Central kan du træffe dine beslutninger baseret på fuld indsigt. Det har aldrig været nemmere, hurtigere og mere agilt at indsamle og visualisere data.

Præcis rapportering og Analytics med Microsoft Dynamics 365 business central

Automatiseret forsyningskæde

Automatiser din forsyningskæde og undgå tab med et dynamisk opdateret lagerniveau. Vedligehold den korrekte lagermængde gennem automatisk beregning af lagerbeholdninger, leveringstider og genbestillingspunkter. Det samme gør du med betalinger og indkøb, der automatisk geares til den højeste rentabilitet med anbefalinger til, hvornår kreditorerne skal betales, så der opnås kreditorrabatter og strafrenter undgås.

Automatiseret forsyningskæde med Microsoft Dynamics 365 business central

Styrket salg og service

Systemet giver dig mulighed for at prioritere på basis af omsætningsmuligheder, og sikrer, at du får øje på salgsmuligheder og leverer værdi ved alle interaktioner med kunder. Med indsigt i serviceopgaver, ressourcer og tilgængelige kompetencer kan du reagere lynhurtigt på forespørgsler og løfte både salg og kundeservice til et helt nyt niveau.     

Styrket salg og service med Microsoft Dynamics 365 business central

Intelligent projektstyring

Undgå tab på kundeprojekter via digital opfølgning og administration. Planlæg langt mere præcist og sammenhold faktureringen med planlagte omkostninger undervejs. Følg hele tiden projektets performance i real-tid, så du løbende kan træffe de mest rentable beslutninger for ressourceforbruget.

 

Intelligent projektstyring med Microsoft Dynamics 365 business central

Optimeret drift

Sæt strøm til driften og lad teknologien hjælpe med produktionsplaner, lagerstyring og produktionskapacitet. Brug salgsprognoser og forventede lagermankoer til automatisk generering af produktionsplaner og oprettelse af indkøbsordrer. Få en holistisk visning af lageret til en effektiv ordreopfyldelse, og spor alle varetransaktioner og bevægelser, samtidigt med at du opnår optimale outputniveauer.

Optimeret drift med Microsoft Dynamics 365 business central

Savner I overblik over skiftet fra NAV til Business Central?

Hvad er jeres næste skridt? Vi forstår godt, hvis I har spørgsmål. NORRIQ har mange års erfaring inden for hele Dynamics 365-spekteret, og vi står klar til at hjælpe.

Bliv klogere på skiftet til Business Central

Bliv klogere på skiftet fra NAV til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Interesseret i at tale med en, der ved alt om Dynamics 365 Business Central?

Vi står altid klar til en uforpligtende snak

da-DK
Kontakt os