Dynamics 365 Business Central - fremtidens ERP-løsning nu

Med Dynamics 365 Business Central får du en af markedets stærkeste ERP-løsninger, der løfter en lang række af dine forretningsprocesser - og det kan ses på bundlinjen.

Overblik layers

Få det totale overblik ved at samle finansiel information på tværs af hele virksomheden, og administrer økonomien langt mere effektivt.  

Optimeret drift repeat

Automatiser din forsyningskæde og undgå tab ved at lade teknologien hjælpe med produktionsplaner, lagerstyring og kapacitet.

Styr på kunderne business

Synliggør salgsmuligheder og løft din kundeservice til et nyt niveau med indsigt i opgaver, ressourcer og kompetencer .     

Stærk projektledelse bubble_chart

Undgå tab på kundeprojekter via digital opfølgning og administration. Planlæg langt mere præcist og følg projektets performance i real-tid.  

Hvad sker der, når vi skifter fra NAV til Business Central?

Når I går fra NAV til Dynamics 365 Business Central kan jeres ERP-system også  hurtigt integreres med de øvrige systemer på Dynamic 365-platformen, som fx CRM, Power BI, Teams og Office-pakken

I siger samtidig farvel til store, dyre opgraderingsprojekter. Virksomhedens tilpasninger kommer nemlig til at ligge som "extensions" uden for systemets kerne, og de er meget lettere at flytte fra den ene version til den næste.

På licensområdet oplever I den forskel, at samtidige brugere ændres til navngivne brugere. Det vil dog næppe få den store økonomiske betydning, da Microsoft har lanceret et attraktivt konverteringstilbud, hvor I typisk får 40-60% rabat på cloud-licenser. Samtidig får I delt licensbetalingen på jeres nuværende løsning ud på 12 måneder.

På brugersiden sker der rigtig meget – for eksempel og ikke mindst i form af integrationen til Office 365, der gør det muligt at lave tilbud, oprette ordrer og sende fakturaer uden at skulle ind i ERP-systemet. Business Central åbner nemlig inde i Outlook, hvor disse opgaver udføres. Og I kan også arbejde med Business Central direkte i Teams. 

Overgangen til Business Central betyder også muligheden for at få nem indsigt i og overblik over KPI’er og data med Power BI.

Flyt din NAV fra kælderen til Business Central i skyen

Den eneste vej frem er op. Det er kun et spørgsmål om tid, før din Microsoft Dynamics NAV lukker. Du skal videre med Business Central 365. Og det skal du glæde dig til. Vi giver dig 10 bud på vejen fra NAV i kælderen til Business Central i skyen.

Download eBook med de 10 bud

Microsoft Dynamics 365 Business Central - kom fra NAV til næste niveau

Få overblikket over Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central binder hele virksomheden sammen med intelligente processer og al den brugervenlige funtionalitet du har brug for at drive din virksomhed.

Effektiv økonomistyring

Få det totale overblik ved at samle finansiel information på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner. Administrer økonomien effektivt og let regnskabsafslutningen markant med strømlining af debitorer og kreditorer, automatisk afstemning og præcis rapportering.

Effektiv økonomistyring med Microsoft Dynamics 365 business central

Præcis rapportering og Analytics

Løft nøjagtigheden af dine prognoser markant, direkte integreret i Excel, og vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid med indbyggede Power BI-dashboards. Med Business Central kan du træffe dine beslutninger baseret på fuld indsigt. Det har aldrig været nemmere, hurtigere og mere agilt at indsamle og visualisere data.

Præcis rapportering og Analytics med Microsoft Dynamics 365 business central

Automatiseret forsyningskæde

Automatiser din forsyningskæde og undgå tab med et dynamisk opdateret lagerniveau. Vedligehold den korrekte lagermængde gennem automatisk beregning af lagerbeholdninger, leveringstider og genbestillingspunkter. Det samme gør du med betalinger og indkøb, der automatisk geares til den højeste rentabilitet med anbefalinger til, hvornår kreditorerne skal betales, så der opnås kreditorrabatter og strafrenter undgås.

Automatiseret forsyningskæde med Microsoft Dynamics 365 business central

Styrket salg og service

Systemet giver dig mulighed for at prioritere på basis af omsætningsmuligheder, og sikrer, at du får øje på salgsmuligheder og leverer værdi ved alle interaktioner med kunder. Med indsigt i serviceopgaver, ressourcer og tilgængelige kompetencer kan du reagere lynhurtigt på forespørgsler og løfte både salg og kundeservice til et helt nyt niveau.     

Styrket salg og service med Microsoft Dynamics 365 business central

Intelligent projektstyring

Undgå tab på kundeprojekter via digital opfølgning og administration. Planlæg langt mere præcist og sammenhold faktureringen med planlagte omkostninger undervejs. Følg hele tiden projektets performance i real-tid, så du løbende kan træffe de mest rentable beslutninger for ressourceforbruget.

 

Intelligent projektstyring med Microsoft Dynamics 365 business central

Optimeret drift

Sæt strøm til driften og lad teknologien hjælpe med produktionsplaner, lagerstyring og produktionskapacitet. Brug salgsprognoser og forventede lagermankoer til automatisk generering af produktionsplaner og oprettelse af indkøbsordrer. Få en holistisk visning af lageret til en effektiv ordreopfyldelse, og spor alle varetransaktioner og bevægelser, samtidigt med at du opnår optimale outputniveauer.

Optimeret drift med Microsoft Dynamics 365 business central

Få en gratis snak om Business Central 365

Fortæl os om dine tanker eller konkrete ønsker for din nye ERP-løsning

da-DK
Kontakt os