I samarbejde med vores kunder har NORRIQ udviklet en række spændende tillægsløsninger til Microsoft Dynamics NAV. De automatiserer en række arbejdsopgaver og øger effektiviteten hos mindre og mellemstore virksomheder.

Vores tillægsløsninger er udviklet på basis af de behov, vi har mødt hos vores kunder. Besvær med at printe labels, tidskrævende administration af punktafgifter og behov for at kunne sende pfd-dokumenter fra NAV, er nogle af de arbejdsopgaver, som bliver meget lettere med en tillægsløsning fra NORRIQ.

Vi har samlet et udvalg af vores tillægsløsninger, som vi mener, er relevante for dig. Dem kan du læse mere om her. Og hvis du slår til nu, tilbyder vi 15% på udvalgte tillægsløsninger.

Undgå at håndtering af punktafgifter bliver en tidsprøver

Virksomheder bliver i stigende grad pålagt forskellige former for punktafgifter af myndighederne. Brugen af bonus og provision bliver også mere og mere udbredt. Med N-BAT fra NORRIQ får du en løsning, der giver dig total kontrol over periodiserede omkostninger og hensættelser. Dermed får du frigivet tid til andre arbejdsopgaver.

Læs mere om N-BAT her.

Brug Microsoft Dynamics NAV til at printe og designe labels

N-Label er en unik løsning fra NORRIQ, der gør det hurtigt, fleksibelt og brugervenligt at lave labels. Løsningen er 100 procent integreret i Microsoft Dynamics NAV. Du kan selv designe alt lige fra simple adresse-labels til mere komplekse stregkode-labels.

Læs mere om N-label her.

Ved du, hvad det koster at sende et brev?

Det koster mindst ni kroner - og det bliver med sikkerhed ikke billigere med tiden! Så i stedet for at bruge tid og ressourcer på at printe, pakke og sende alle jeres kontoudtog og fakturaer, kan du med N-PDF sende dem elektronisk.

Læs mere om N-PDF her.

NAV Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK