Din webshop er for langsom!

Hastighed på din webshop er et afgørende konkurrenceparameter. Hvis du selv har opfattelsen af at din webshop kunne være hurtigere, så tøv ikke med at gøre noget ved det. Kunderne har ikke tid til at vente på at din webshop skal vise dem billeder, videoer, varianter, priser m.v. Det samme gælder Google. Du bliver straffet på dine placeringer, når din webshop ikke performer!

Illums Bolighus - B2C Webshop

Der findes mange spændende teknologier på markedet til hastighedsoptimering. Hos NORRIQ benytter vi kun de bedste teknologier for at sikre den optimale hastighed på vores kunders løsninger. Vores viden om teknologierne er baseret på mange års erfaring, mange forskellige eksperter og indgående know-how.  

Hastighed er afgørende

Blandt vores mange e-handelskunder kan vi fremhæve Illums Bolighus som driver en succesfuld og spændende B2C Webshop. Illums Bolighus og NORRIQ startede i 2018 et samarbejde, da bolighuset skulle bruge en ny B2C Webshop. Målet var ambitiøst. Det skulle være en webshop, som kunne slå deres konkurrenter og andre af de største webshops med flere ”meter”, når det gjaldt hastighed.

Opgaven bestod i, at NORRIQ skulle udarbejde et nyt responsivt design, med tanke for optimal søgemaskineoptimering, lagerstyringsintegration og massiv hastighedsforbedring.

”NORRIQ hjalp os med at udtænkte den mest optimale løsning, som hjalp os med at indfri vores ønske til en ekstraordinær hurtig e-handelsløsning. Samarbejdet med NORRIQ har igennem hele projektforløbet været drevet professionelt og proaktivt, hvilke sikrede at vi kunne overholde vores tidsplan og endelige deadline.”
Anton Danielsen, E-commerce Manager.

Sammen har Illums Bolighus og NORRIQs dygtige løsningsarkitekter udviklet en avanceret teknologi, som gør det muligt for Illums Bolighus, at levere liveopdatering af priser, lager og billeder til kunderne, uden at gå på kompromis med brugernes svartider på webshoppen.

Illums Bolighus fik en webshop, der er 15 gange hurtigere end konkurrenternes. Og det kan mærkes på bundlinjen!

Målt på hastighed, fik Illums Bolighus en webshop der er bedre end nogle af de største e-handelsløsninger i Norden. Testen viste nemlig, at illumsbolighus.dk var op til 15 gange hurtigere end konkurrerende danske og nordiske webshops på B2C markedet.

Taget i betragtning af hvor meget live-data, der flyder mellem den direkte integration til Microsoft Dynamics NAV / Business Central og webshoppen, er der her ramt noget helt unikt gennem udviklingen.

Inden Illums Bolighus påbegyndte samarbejdet med NORRIQ oplevede de store udfordringer med webshoppens hastighed blandt deres mange brugere - især ved kampagner som f.eks. shopping-aftener og Black Friday. Derfor var det afgørende for Illums Bolighus, at den nye løsning kunne klare presset uden tilkøb af kø-systemer. Hastigheden skulle være i top lige meget, hvilket pres serverne blev udsat for.

Henover shopping-aftenerne har man kunnet holde en langt højere omsætning, da spidsbelastningerne ikke har gjort, at folk har fået timeout på kurv, produkter m.v. Dette giver helt nye kommercielle muligheder for at sende mere trafik igennem webshoppen og dermed markant øge omsætningen. Efter den nye løsning blev lanceret, har dette betydet at Illums Bolighus har kunnet gennemføre shopping-aftener uden kø-systemer og nedbrud - med en 45% omsætningsstigning til følge.

Hurtigste og bedst performende B2C webshop på Dynamicweb-platform

I forbindelse med lanceringen af Illums Bolighus nye webshop blev der lavet en test sammen med Dynamicweb, hvor det blev konstateret, at Illums Bolighus er den hurtigste webshop på en Dynamicweb-løsning til dato.

Hvis du vil vide mere om hvor afgørende hastigheden er for succesen på din webshop, det tekniske fundament for Illums Bolighus eller de kommercielle muligheder, der ligger for dig i en B2B eller B2C Webshop, så kontakt os. NORRIQ har mange års erfaring med e-handel og har indgående erfaring med intelligente webshop-løsninger med f.eks. live-integrationer mellem Microsoft Dynamics NAV / Business Central, Perfion PIM-system og webshops.

Generelt om løsningen

  • Dynamicweb CMS-system
  • N-XPI – PIM-system fra NORRIQ
  • N-LWI – Live integration til NAV
  • CloudFlare
  • WMS lagersetup

 
Læs mere om E-handel

 

Andre spændende artikler:

Sådan vælger I B2B webshop-løsning til jeres forretning

Vores B2B e-handelsanalyse