Automatiser kontrollen med EU-momsnumre

Har du samhandelspartnere inden for EU, skal du være opmærksom på nye regler fra SKAT. Du skal nu kunne dokumentere, at du har sikret dig, at det pågældende firma er afgiftspligtig, og har et gyldigt momsnummer. 

N-VAT er en løsning fra NORRIQ til Microsoft Dynamics NAV. Med N-VAT kan du automatisk kontrollere og dokumentere momsnumre, så du er sikret, når du handler med dine samarbejdspartnere i EU.  

Med N-VAT er det muligt at automatisk kontrollere momsregistreringsnumre fra et debitorkort, kreditorkort, salgsordre, salgsfaktura, købsordre og købsfaktura. Herudover findes to rapporter, som kan kontrollere flere debitorer eller kreditorer i en og samme kørsel. Herved kan eksisterende debitorer og kreditorer kontrolleres meget nemt.

Få en demo

Hvorfor vælge N-VAT?

Lovkrav

Har du ikke styr på dine samhandelspartneres momsnumre, kan du blive mødt med betydelige momskrav. Undgå bøder, tidskrævende kontrol momsnummer for momsnummer og slip for manuel dokumentation.

Svar på få sekunder

N-VAT kontrollerer for dig om debitorers og kreditorers momsregistreringsnumre er gyldige i EU. Programmet sender automatisk forespørgslen til de nationale told- og skattemyndigheder, hvorefter du får svar i løbet af få sekunder.

Dokumentation gemmes

Svaret på forespørgslen indeholder et forespørgselsnummer og gyldigheden af kundens momsnummer. N-VAT gemmer denne information i en log, så du altid kan bevise over for skatteforvaltninger i EU-landene, at du har kontrolleret momsregistreringsnummeret.

Pris kr. 14.999

Prisen er eksklusiv implementering og opstart

Få en demo

Hvorfor vælge NORRIQ?

NORRIQ har mange års erfaring med at sikre værdi med it i virksomheder.

Se cases

Få en demo

da-DK