Office, Exchange, SharePoint, Windows og SQL – En gratis analyse giver styr på licenserne!

Microsoft Licenser – komplekst og uoverskueligt?

Sådan behøver det ikke at være. NORRIQ kan hjælpe jer med at skabe overblik over, hvilke Microsoft licenser I har i dag og samtidigt rådgive om, hvilken Microsoft licensmodel, der passer bedst til jer. Få en gratis licensanalyse hos NORRIQ. Så er I sikker på at være compliant og måske er der penge at spare.

Vær på forkant med licenserne

Microsoft kører løbende licens-revision, hvor de udbeder sig en ajourført liste over de licenser, deres kunder har. Hos NORRIQ ved vi, at det ikke er noget, I nødvendigvis bruger meget tid på i hverdagen. Det er først, når Microsoft kontakter jer og beder om at få udleveret listen, at I går i gang med at kigge på det.

Få overblik over jeres nuværende licenser med en gratis licensanalyse

NORRIQ tilbyder en gratis licensanalyse* der tager udgangspunkt i dialog og det personlige møde. Vi vil gennemgå jeres licenser og kan evt. sammenstille disse med en TUR** rapport fra Microsoft.

Der vil også være mulighed for at supplere dialogen med et egentlig analyseværktøj***. Ved hjælp af software-analyse og vurderingsværktøjer, er det muligt at generere en rapport og derved få skabt overblik over, hvilke og hvor mange Microsoft licenser jeres virksomhed har installeret. Denne rapport sammenholdes med en TUR rapport fra Microsoft eller jeres egne Microsoft OEM/MOL licenser. Det vil vise jer, om I har styr på jeres licenser.

Book et møde allerede i dag

Book et møde med en af vores Microsoft specialister i licensering og få foretaget en licensanalyse. Samtidig kan I få gennemgået jeres virksomheds ønsker til en fremtidig licensmodel.

*Gratis licens-analyse gælder kun til virksomheder < 250 ansatte 
**TUR rapport – det er en rapport, der viser hvilke licenser, Microsoft har registreret hos jer
***installation og konfiguration af analyseværktøj kræver adgang til jeres server. Installation og konfiguration af analyseværktøj bliver foretaget af en NORRIQ konsulent og bliver faktureret efter forbrugt tid.
 

Microsoft Licenser Office Exchange SharePoint Windows SQL Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK