Har I overvejet fordelene ved et Intranet? Lige nu tilbyder NORRIQ en komplet Intranet-løsning til en pris, der er til at betale. Så behøver det ikke kun blive ved tanken!

Med udgangspunkt i Microsoft SharePoint Standard tilbyder NORRIQ en Intranet-løsning, der gør det lettere for medarbejdere at dele oplysninger med andre, administrere dokumenter fra start til slut samt publicere rapporter.

Firmaprofil med logo og firmafarve

En Intranetløsning fra NORRIQ indeholder en standard design- og brandingpakke, der imødekommer de fleste virksomheders ønsker til, hvordan intranettet skal se ud. I bestemmer selv farve, skrifttype og logo. Dermed er I sikret, at jeres firmaprofil bliver præsenteret på den helt rigtige måde over for medarbejderne.

Mulighed for selv at vælge

En Intranetløsning fra NORRIQ giver store muligheder for selv at kunne vælge, hvilke funktionaliteter og elemeter, Intranettet skal bestå af. Nogle af de mest populære features og elementer er:

  • Bliv din egen nyhedsredaktør – gør det nemt at skrive og publicere nyheder på jeres intranet. Selve nyheden skrives i et værktøj, der fungerer som Word, og de fleste brugere kan bruge det uden yderligere uddannelse og oplæring.
  • Wikis - opret Wikis, som alle har mulighed for at redigere i. Det betyder, at oplysningerne vil være dynamiske og lette at tilgå. 
  • Ude-af-huset-kalender - Med ”Ude af huset kalenderen” skabes der nemt et overblik over, hvornår kollegerne er ude af huset. Kalenderen vises på forsiden. Derved kan alle hurtig se, hvem der er til rådighed den pågældende dag. Medarbejderne registrerer deres kalenderposter direkte i Outlook, blot ved at klikke på en knap.
  • Kantinens menu - Det sted, der bliver klikket på allerflest gange i løbet af en uge.
  • Fødselsdags- og jubilæumskalender - gør det muligt let og hurtigt at se, hvem der fylder år, og om der er nogen, der har jubilæum. 
  • Arrangementstilmeldingssystem – her kan man annoncere nye begivenheder og arrangementer, samt håndtere hele tilmeldingsproceduren. 
  • Andre features kunne være: eget bibliotek, medarbejderhåndbog, en komplet telefonbog, mulighed for visning af relevant ledelseskommunikation f.eks. Business Intelligence-oversigter.

NORRIQ tilbyder lige nu en komplet Intranetløsning for bare 50.000 kr. (ekskl. implementering og SharePoint licenser)

Tilbuddet er gældende tom. 31. dec. 2011.

Microsoft SharePoint Standard Intranet Intranet-løsning Intranetløsning Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK