IT-virksomheden NORRIQ A/S skruer kraftigt op for sine aktiviteter i Midtjylland og har som led i en aggressiv vækstplan etableret et nyt kontor i Silkeborg og ansat et hold af branchens stærkeste profiler. Planen er klar: Inden 2011 skal NORRIQ i Region Midtjylland være vokset fra otte til mindst tyve ansatte.

På trods af finanskrise og generel afmatning planlægger NORRIQ A/S en kraftig ekspansion i Midtjylland. Dette skal føre til en markant udvidelse af NORRIQs aktiviteter og til ansættelsen af en række af områdets stærkeste profiler inden for Microsoft Dynamics NAV. Ekspansionen i det midtjyske baseres på de erfaringer som NORRIQ har gjort de seneste år, hvor man med stor succes har opbygget lignende afdelinger i Kolding, Aalborg, Odense og København.

Det erfarne hold, der kommer til at lede oprustningen, består af følgende tre personer: Rene Jensen bliver daglig leder af kontoret i Silkeborg. Kai Gyldenløve Roetink er tidligere Business Unit Manager hos EDB Gruppen, og han har den salgsmæssige kompetence. Thomas Blak kommer fra en stilling som pre-sales ansvarlig i Columbus. Han er stærkt forankret i pre-sales og er medstifter af den tidligere IT-virksomhed Senseit. Teamet understøttes ydermere af en nyansættelse hos NORRIQs afdeling i Aalborg, hvor Kim Dahl Hvilsted, der tidligere var afdelingsleder for Dynamics NAV forretningen i vest hos Columbus IT, er blevet ansat som salgsdirektør.  

”Vi har længe mærket en øget efterspørgsel efter vores branchespecifikke løsninger. Det har faktisk været svært for os at følge med. Derfor har vi valgt at intensivere vores aktiviteter i Midtjylland. Vores plan er at vækste forretningen i Silkeborg med et tocifret tal i løbet af 2010” siger Poul Stokholm, der er regionsdirektør for NORRIQs afdelinger i Kolding og Silkeborg.

Poul Stokholm pointerer endvidere: ”Vi er sikre på, at med disse tre på holdet er succesen inden for rækkevidde. De har tilsammen et kæmpe netværk og al den branchekendskab og erfaring man kan drømme om. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at vi inden for to år har en afdeling i Midtjylland med mindst tyve ansatte.”

Yderligere information: regionsdirektør Poul Stokholm, mobil 51596712, mail: pst@norriq.dk eller kommunikationskonsulent Karen Dyhr Pedersen, mobil 41321040, mail: kdp@norriq.dk

NORRIQ – Leverandør af komplette IT-løsninger baseret på Microsoft
NORRIQ har kontorer i Danmark, Belgien, Holland og Island og beskæftiger mere end 400 ansatte. Virksomhedens danske aktiviteter er funderet på opkøbet af fire førende virksomheder inden for hvert deres felt. I Danmark har NORRIQ 250 medarbejdere og kontorer i Glostrup, Odense, Kolding, Silkeborg og Aalborg. Udover at være Gold Certified Partner hos Microsoft er NORRIQ også med i Microsofts Innnercircle, der tæller Microsofts 50 vigtigste partnere på verdensplan. Læs mere på www.norriq.com

NORRIQ A/S Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK