SKAT har udstedt nye krav vedrørende elektronisk fakturering. Udmeldingen fra SKAT indeholder bl.a. en stramning af kravene til fakturering til udlandet, således at man for fremtiden skal sende disse enten som EDI eller med digital signatur. NORRIQ er klar med en løsning til Microsoft Dynamics NAV.

Ifølge de nye krav, der kom med SKATs vejledning om fakturering, fremgår det, at elektronisk fakturering til udlandet for fremtiden skal foregå enten som EDI eller med digital signatur. Se vejledningen her.

Fuld integreret PDF-løsning til Microsoft Dynamics NAV

NORRIQ kan tilbyde en integreret løsning, der understøtter de nye krav direkte i Microsoft Dynamics NAV. 

  • Anvender du allerede NORRIQs pdf-løsning, vil der være tale om en mindre tilretning af løsningen. Kort sagt bliver det muligt at sende de dokumenter, du ønsker med en digital signatur, således modtageren kan være sikker på at indholdet af din e-mail er nået uændret frem. Kontakt NORRIQ for yderligere information
  • Har du ikke en pdf-løsning til din Microsoft Dynamics NAV kan du med fordel kontakte NORRIQ og høre mere om vores fuldt integrerede pdf-løsning. Læs mere her.

Digital signatur

De nye krav fra SKAT kræver også, at man skal have et gyldigt certifikat til at anvende Digital Signatur. 
Du kan læse meget mere om Digital Signatur på http://www.signatur.dk/ og NORRIQ hjælper gerne med yderligere assistance. 

Kontakt NORRIQ for yderligere information.

elektronisk fakturering SKAT fakturering til udlandet EDI digital signatur Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK