chevron_right

Succesfuld e-handel
– også uden medvind

Dansk e-handel står i en helt ny situation. E-handelsdirektør i Dansk Erhverv, Niels Ralund, peger i den seneste e-handelsanalyse på ændret forbrugeradfærd og stigende omkostninger som de største udfordringer. Vi giver et par gode råd til at håndtere disse udfordringer.

chevron_right

PIMp jeres ERP

Selvom ERP-løsninger kan fungere alene, er PIM ofte den brik, der mangler for, at en e-handelsløsning flytter sig fra god til verdensklasse. Vi gennemgår de 4 vigtigste fordele.

chevron_right

5 trin til valg af PIM-system

Hvis dine produkter er meget komplekse, og du sælger dem på mange markeder og sprog, så kan et PIM-system hjælpe med at gøre dit og din virksomheds liv med e-handel meget lettere. Også for kunden.

chevron_right

Tid til PIM? 4 tegn du ikke må overse

Hvis I har mange produkter, eller I markedsfører jer i mange kanaler, kan det blive dyrt at vente for længe med en PIM-løsning, der effektivt samler alle produktinformationer i ét system. Vi har samlet 4 tegn på, at I er klar til PIM.

chevron_right

Din webshop er for langsom!

Hastighed på din webshop er et afgørende konkurrenceparameter. Hvis du selv har opfattelsen af at din webshop kunne være hurtigere, så tøv ikke med at gøre noget ved det. Kunderne har ikke tid til at vente på at din webshop skal vise dem billeder, videoer, varianter, priser m.v. Det samme gælder Google. Du bliver straffet på dine placeringer, når din webshop ikke performer!

chevron_right

IoT revolutionerer e-handel. Sådan bliver du klar.

Internet of Things (IoT) har på få år vendt op og ned på de fleste menneskers og virksomheders dagligdag. Og udviklingen stopper ikke. Et godt eksempel er de nye, intelligente stemmestyrede højtalere, som giver e-handels-virksomheder en ny kanal at forholde sig til.